facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Peelo

Huisartsenpraktijk Peelo
Adres: Scharmbarg 39, 9407 EA Assen, Nederland
Telefoonnummer: 0592 344 449
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: Scharmbarg
Huisnummer: 39
Postcode: 9407 EA


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Podotherapiepraktijk Rosien Podotherapiepraktijk Rosien 2 km Ik had veel klachten aan mijn voeten:pijn, branderig gevoel en krampen. Hierdoor soms...
Viet stucadoors Viet stucadoors 3 km "Houd u van een strakke en moderne uitstraling in uw huis? Dan is STUCWERK een p...
Recensies
Zeer tevreden over mijn huisarts mevr. De Vos. Neemt je serieus en neemt de tijd voor je.nnMijn vader heeft bij de praktijk een andere huisarts. Een tijd geleden is hij daar 3x weggestuurd met de mededeling dat hij hyperventilatie zou hebben. Kort daarna een hartinfarct gehad. Hij werd niet serieus genomen en dat neem ik de betreffende huisarts kwalijk.
Afgelopen maandag kon ik direct terecht bij onze vaste huisarts dr. de Vos ivm pijn op de borst.nZe heeft mij direct bloed laten prikken waaruit het vermoeden van een longembolie kwam.nZij heeft vervolgens alles geregeld met de SEH waar bleek dat ik inderdaad die embolie heb.nSnel, vriendelijk en vakkundig. Dat zijn 3 termen die hier prima bij passen.
Dr. Rodenburg is een zeer vakkundige huisarts. Er wordt goede zorg geleverd. Telefonisch contact met de assistentes is ook plezierig. We worden altijd adequaat geholpen.
Sinds 1982 zijn wij al bij huisartsenpraktijk Peelo, onze eerste was dr.Bruggers en zijn er altijd gebleven en enkele huisartsen verder zijn wij nog steeds tevreden o.a. nu met dr. de Vos.
Wij zijn al heel lang patiënt bij huisartsenpraktijk Peelo. De dames van de balie nemen altijd de tijd voor ons. Bij de doktoren krijgen we goede adviezen en het geeft een vertrouwd gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid