facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor huisartsenpraktijk muiderberg

huisartsenpraktijk muiderberg
Adres: Nienhuis Ruyskade 26 , Muiderberg 1399 HH, NL
Telefoonnummer: 0294 261 418
Stad: Muiderberg
Route: Nienhuis Ruyskade 26
Postcode: 1399 HH


Openingstijden

Maandag: 08:00-13:00
Maandag: 13:30-17:00
Dinsdag: 08:00-13:00
Dinsdag: 13:30-17:00
Woensdag: 08:00-13:00
Woensdag: 13:30-17:00
Donderdag: 08:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: huisarts muiden, apotheek muiderberg
Recensies
Beste lezer, Graag deel ik mijn verhaal over huisartsenpraktijk Muiderberg. Toen ik hier solliciteerde in zomer 2022 werd ik met mooie praatjes binnen gehaald. Een dorpspraktijk met persoonlijk contact met de patiënt en langdurige patiënt relaties. Ik zou er alles leren direct van de arts en veel zelf mogen doen. Na een maand bleek dat ik niet aan hun eisen voldeed en ik mocht blijven maar dan niet voor het afgesproken salaris maar een schamele stagevergoeding. Ondanks aangetekende brieven en meerdere e-mails en WhatsApp berichten heb ik niet betaald gehad. Ook niet voor de gereden woon-werk kilometers en onder werktijd sociale visites of mijn geboden hulp met de griepvaccinaties. Bij de belasting aangifte over 2022 was ik stom verbaasd; bij salaris had deze praktijk doorgeven mij wel degelijk te hebben betaald. Leugens! Pas na een brief van mijn rechtsbijstandsverzekeringen is dit rechtgetrokken. Mijn advies voor de lezer: heel ver weg blijven bij dit bedrijf. Zowel als patiënt als medewerker. Wees verstandig. Iris
Dr E is de slechtste huisarts die ik ooit heb meegemaakt. Door een ongeluk mijn knie verdraaid, dan moet ik volgens de dokter maar gaan “afvallen, dan gaat het vanzelf wel over. En verder nergens over zeuren.” De andere huisarts is prima, het is jammer dan de dokter die de dienst uitmaakt zo’n ongelofelijk onvriendelijk mens is. GEEN aanrader. De mensen uit Muiderberg stappen massaal over naar andere huisartsen, waaronder Muiden.
Waardeloos. Bij eerste bezoek leg ik mijn klachten uit, en krijg daarop de vraag 'wat is nu precies uw vraag?'.... Daarna gevraagd om medicijnen, heb nu al 4x moeten bellen, en heb nu eindelijk mijn medicijnen, maar weer veel minder dan ik besteld had, wat de eerste keer ook al gebeurde en ik specifiek hierover heb gebeld. Als niet iedere huisarts een patientenstop had, was ik hier al lang weg. Wat een gepruts.
Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop er met mijn ziekte is omgegaan en hoe soepel de samenwerking met de achterliggende apotheek verloopt.
Slecht, heel slecht. Er worden ernstige fouten gemaakt. Maar dat wordt niet eens toegegeven. Nee we verschuilen ons overal achter. Meerdere verhalen die geen kant of wal raken. Belachelijk slecht!
Komt niet bij noodgevallen, chaotisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid