facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Irisplein-pagina

Info

Huisartsenpraktijk Irisplein

Adres: irisplein 3, 2203 JT Noordwijk-Binnen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31713612405
Stad: Noordwijk-Binnen
Route: irisplein 3
Postcode: 2203 JT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huisartsenpraktijk Noordwijk, Huisartsenpraktijk Wantveld, Dokters praktijk Irisplein, Huisarts Noordwijkerhout, Rozemarijn Karreman, Huisartsenpraktijk Atrium, Huisarts Thijs, Huisartsenpost Voorhout
Recensies
Discriminatie van kinderen !!! Mijn kind was koortsachtig 40 graden en gedurende de hele week hoorde ik van artsen "kom in twee dagen" !!!! nu heeft mijn kind longontsteking !!! Ik vroeg om hulp en alleen ironische glimlachen. Kijk alsjeblieft op voor deze medische andere kliniek !!!
Na meerdere verkeerde diagnoses bij mij en bij andere in mijn omgeving, naar een andere huisarts gegaan. Ik blijf me verbazen over met welk gemak men hier de verkeerde diagnose blijft stellen. Ik ben blij dat ik hier weg ben.
13 jaar geleden zijn we verhuist naar Noordwijk. Aan een vriend heb toentertijd advies gevraagd voor een geschikte huisarts. Hierdoor kwam ik terecht bij dr Lugt. Een geweldige arts, die echt met je meedacht. Lastig te vervangen. Sinds zijn pensioen is dr Kee mijn huisarts. Wederom een geweldige huisarts. Ook iemand die met je meedenkt. Mij een veilig gevoel geeft. Een arts die je opbelt om te vragen hoe het nu met je gaat. Wow. Dat noem ik betrokkenheid. Ook de assistenten zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. En kennen je naam. Veiligheid, vriendelijkheid en betrokkenheid dat zijn de woorden waarmee ik wil afsluiten. Ik raad deze praktijk aan voor degene die zoekende zijn naar een geschikte praktijk.
Op reis en te ver van onze eigen huisarts. Werden snel en deskundig geholpen. Zeer vriendelijke mensen bij deze praktijk.
Ervaren, korte lijnen en kundige artsen en assitenten. Helemaal blij!
Erg patiënt vriendelihk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid