facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor huisartsenpraktijk de Wieke

huisartsenpraktijk de Wieke

Info

Welkom in de Wieke. Onze website is bijna afgerond maar is nu al toegankelijk.

Adres: Blokwieke 6, 9501EX Stadskanaal
Telefoonnummer: +31599696910
Stad: Stadskanaal
Route: Blokwieke 6
Postcode: 9501EX



op zoek naar gerelateerd: Spanier huisarts Stadskanaal, Huisarts Ali, Huisartsen in Stadskanaal, Huisarts Ali Delfzijl, Fhj Prins huisarts, Stad en Lande huisarts, Opleidingspraktijk huisarts, Wieke Zuur
Recensies
Persoonlijk ben ik ontzettend gelukkig dat ik nooit afhankelijk ben geweest van de hulp vanuit deze praktijk. Vanuit deze praktijk heb ik vanuit zeer betrouwbare bron vernomen dat er voornamelijk naar vrouwen niet geluisterd wordt, en er met liefde klachten worden gebagatelliseerd. Ik zou niemand aanraden zich hier in te schrijven. En moet daarnaast zeggen dat ik ontzettend teleurgesteld ben dat de maatstaf dat ze hier handhaven nog geaccepteerd wordt in deze tijd. Naar mijn mening verschaffen ze voornamelijk ondermaats en ontoereikende hulp op het moment dat een hulpvraag buiten het voor hen bekende veld betreedt.
Goed geholpen . Telefonisch contact was super. Ik Had gebeld voor een patiënt. Vriendelijk. Gerust gesteld. Dank u .
Gebeld en kon direct geholpen worden door de praktijkassistente. Duidelijk communicatie zowel aan de telefoon als op locatie. Vorig jaar goed geholpen door waarnemende huisarts en door gestuurd naar ziekenhuis.
Slecht, hebben verkeerde data in hun systeem staan bellen dat je er niet bent, afspraak voor de week erop gemaakt, zit je daar te wachten en staat er vervolgens geen afspraak in hun systeem. Nooit dezelfde dokter gewoon een puinhoop daar.
wow wat super slecht .sta je eerst op 1 voor de telefoon dan ineens weer op 5 .eindelijk assistente ervoor ,weet niet eens als je herhaling medicatie wil en je zegt de naam waar het voor is .dan wil je nog ff fijne dag zeggen maar kan niet meer gooit zo de hoorn erop .
Goed geholpen, begrepen en doorverwezen door assistente. Door Dr. Ali prima geholpen op een begrijpelijke empatisch wijze. Fijn om zo'n huisarts te hebben.
Zeer slecht te bereiken als je 1beller bent minimaal nog 25 min in de wacht dan maar hopen dat je nog dezelfde dag afspraak kunt krijgen na dat onze artsen weg zijn iedere keer een andere arts je kunt geen band met je arts maken
Het is ongelofelijk hoe vaak dingen hier bij mij slecht doorgegeven worden of het gewoon niet gedaan worden. Zou er wat geregeld worden vanuit ze, hebben ze dat schijnbaar niet gedaan weer. Anderhalf uur niet bereikbaar zijn rond de tijden dat ik eigenlijk alleen maar kan bellen is ook behoorlijk vervelend; maar ik ben daar dus niet de enige in. 11:30-13:00 en vanaf 16:00 heb ook wel eens een antwoordapparaat gehad om 15:45 zijn ontzettend lastige tijden om maar niet bereikbaar te zijn. Helemaal als je voor de zoveelste keer moet bellen om wat geregeld te krijgen. Corrigeer op z’n minst die bereikbaarheidstijden, want daar staat dan weer dat jullie van 12:30-13:30 niet te bereiken zijn.
Mijn moeder heeft heftige pijn, al 1,5 week, sinds de 2de Astrazenica vaccinatie. Pijnstillers helpen niet. Mijn moeder kon de pijn echt niet meer volhouden, maar ze kon niet worden geholpen omdat er geen dokter aanwezig was.
Wat een verademing is deze praktijk. Lange openingstijden voor het maken van afspraken, vriendelijke assistenten aan de lijn, hulpvaardig en een gezellige sfeer. Niet altijd je eigen huisarts maar kundig en nemen de tijd. Ik was zelfs een keer een half uur te vroeg en mijn afspraak werd direct van 09:20 omgezet naar 08:50. Ik lees ook wat slechte reviews en ik adviseer jullie dan gewoon zo snel mogelijk over te stappen om zelf te ervaren dat het nog een heel stuk slechter kan. Ik heb jarenlang bij de venen gezeten en daar is pas echt een drama. Ik heb iig gewoon te lang gewacht met overstappen. Suc6 iig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid