facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk de Kastanje

Huisartsenpraktijk de Kastanje

Info

Welkom op de Facebook pagina van huisartsenpraktijk de Kastanje te Hoogeveen.

Adres: van Limburg Stirumstraat 140, 7902AE Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528220000
Stad: Hoogeveen
Route: van Limburg Stirumstraat 140
Postcode: 7902AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inschrijven huisarts Hoogeveen, Huisartsen de Beuken, Linde huisarts, Huisartsenpraktijk medewerkers, Huisarts ter Steege hoogeveen, Receptenlijn de Kastanje, Grotenhuis huisarts, Blomsma huisarts
Recensies
Fijne mensen, goed bereikbaar, luisterend oor, doen hun best voor je. Enig minpuntje: de dokter is bijna nooit op tijd, maar hij neemt wel zeer uitgebreid de tijd voor iedereen.
Mijn ervaringen met deze praktijk zijn erg goed, waarbij ik: - de assistentes als kundig, vriendelijk en behulpzaam ervaar. - de assistentes goed kunnen luisteren en vervolgens gericht door kunnen vragen. - de assistentes in geval van urgentie bij een al volle planning je als patiënt zorgen dat je snel geholpen wordt. - de huisartsen veel kennis en kunde hebben. - de huisartsen bij bijzondere omstandigheden buiten diensttijd toch beschikbaar zijn voor ondersteuning en betrokken zijn.
Mijn partner is cliënt bij deze huisartsenpost, slechtere huisarts moet nog geboren worden. Vooringenomenheid, slecht luisteren, zonder overleg rotzooien met medicatie, rapportage van 'Jan lik me vestje' en als er spoed is word je slecht geholpen met dank aan rapportages voorzien van vooringenomenheid. Dat is samengevat waar deze praktijk voor staat. Zeer affreus en uiterst betreurenswaardig, diploma gekregen bij een pakje boter volgens mij.
Duidelijk eerlijk , snel en toegankelijk
Assistente heeft een vooringenomen attitude, wat niet prettig is. En denkt superieur te zijn.
Houden zich niet aan de afspraak je terug te bellen. En niet eenmalig, dit is al de zoveelste keer. Daarnaast krijg je een antwoord waar het niets aan hebt. Erg ondeskundig.
Niets op aan te merken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid