facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk De Blokkendoos

Adres: Andijk
Telefoonnummer: 0228591269
Stad: Andijk



op zoek naar gerelateerd: Van Erp Andijk, Bartstra en Kant, GGD Andijk, PCR test Enkhuizen, Podoloog Andijk, Diëtiste Andijk, Griepprik Andijk, Fysiotherapie Andijk
Recensies
Fijne praktijk met een goed team. De ene assistente is vriendelijker dan de ander, maar dat heb je overal. Soms moet je wat langer in de wachtkamer wachten, maar in de spreekkamer nemen ze alle tijd voor je. Ik voel mij altijd serieus genomen. Vergeleken met andere huisartspraktijken doen ze hier een stapje extra voor de patiënten.
Zeer slecht te bereiken, wachttijd van 15 minuten is het minimum. Personeel is vriendelijk en neemt de tijd daarom ook die lange wachttijden denk ik. Huisarts zelf ook prima. Helaas wel vaak fouten met het doorsturen van recepten naar de apotheek. Of verkeerde medicijn of verkeerde apotheek.
Donderdag 16 februari gebeld wegens een burnout waarna ik op maandag 20 februari terecht zou kunnen. Op woensdag 15 februari waren ze tussen 16:00 en 17:00 niet aanwezig en ze hebben smiddags altijd een uur koffie waardoor niemand opneemt. Op de maandag werd ik 1 uur voor mijn afspraak gebeld dat de dokter er niet was en de eerstvolgende dag 6 maart was. Dacht dat een huisarts er zou zijn voor de ‘zorg’, nou de ‘zorg’ is nergens te bekennen wat mij betreft.
Prettige praktijk met kundig personeel! Bereikbaarheid telefonisch beetje lastig af en toe.
Mensen die niet begrijpen waar de agressie tegen de "zorg" vandaan komt zouden eens moeten proberen telefonisch kontakt met deze praktijk op te nemen. Na de start met "5 wachtende voor u" zijn daar na ruim een uur nog 3 van over! Inmiddels een uur verder, nog steeds 1 wachtende voor me. Nog nooit een praktijk meegemaakt waar ze zo'n maling aan de patient hebben. O.k. verbinding verbroken nu, ze hebben belangrijker dingen te doen dan patienten.
Zeer slechte “service” richting patiënten en verschrikkelijke bereikbaarheid. Het wordt je bijna onmogelijk gemaakt om normaal een afspraak te kunnen maken .
Zoekt u een huisarts die naar je luistert, tijd voor je heeft en je serieus neemt ? Zoek dan verder. Deze praktijk is ongeschikt. Heb je iets gebroken of moet je een door verwijzing hebben voor de specialist dat doen ze niet daar werken ze niet aan mee. Je wordt telkens met een kluitje het riet in gestuurd. Doodschamen moeten ze zich hier.
Prima praktijk waar je teminste serieus wordt genomen en men meedenkt naar oplossingen.
Lieve mensen maar helaas de boot gemist als het gaat om opleiding. Antoine Bechamp en Louis pasteur dat is inmiddels vergeten een vergeten geschiedenisles.
Dit is de beste huisarts die ik ooit heb gehad dr. Groot vind ik de beste hij luistert goed en neemt je klacht serieus groetjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid