facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenposten Noord-Limburg

Huisartsenposten Noord-Limburg
Adres: Professor Gelissensingel 20, 5912 JX Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 0900 8818
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Professor Gelissensingel
Huisnummer: 20
Postcode: 5912 JX


Recensies
In de ochtend om 11 uur gebeld i.v.m. overleg op advies van de zorg. U wordt om 12 uur terug gebeld. Een uur later om 13 uur nog steeds geen reactie. En je krijgt niemand te spreken, tenzij je er een spoed melding van maakt.
“Ik wil het volgende aangeven diegene die hier een goede cijfer plaatsen de feiten beter moeten zien dan hun eigen ervaring uiten. Anders zal er nooit een verandering in komen. Als arts behoor je vanuit een artsprofiel altijd en overal behulp te zijn. Bij de NL zorgstelsel hebben ze het zover gebracht dat alle artsen bij de HAP niet hieronder vallen, ver van hierbuiten. Als een arts al vraagt i.p.v zelf een foto maken bij een evt gebroken neusom een foto vraagt voor een kind van 3 jaar is dit zeer schandalig en zeer triest. Waar gaat onze zorgstelsel heen? Mensen die denken dat ze op dat moment goed zijn geholpen en een hoog cijfer hebben geplaatst moeten algemeen zien hoe het gaat. Zulke situaties valt niet alleen bij mij, oftewel in het Venlose HAP maar zover heeft de politiek het gebracht met de zorgverlening in NL. Met 2 woorden, schandalig en zeer triest”
1 ster is nog teveel.... heb je 1x zorg nodig voor je dochter en dan weigeren ze met iedere smoes die bestaat om je maar vooral niet te hoeven helpen. Echt zo triest dit. En dit was niet de eerste nare ervaring hier. Heeft iemand een idee waar je wel serieus genomen word en de zorg ontvangt die je nodig hebt in geval van nood? En je eigen huisarts niet te bereiken is.
Ik kom normaal bij de spoedpost in Nijmegen, ik verwachte daarom dat ik de hele avond hier zou moeten blijven wachten zoals in Nijmegen altijd het geval is. Wat een geweldige locatie is dit, ik wou dat ik hier in de buurt woonde.nDe arts was super lief, empatisch en kundig, er was letterlijk geen moment wachttijd en ze zijn super helder over de tarieven ookal wordt het toch vergoed. Ik snap al deze negatieve reviews niet!
Heel onvriendelijk, onpersoonlijk en vermelden volgens hun feiten die niet kloppen. Mijn kinderen en mijzelf verschillende keren beoordeeld met een verkeerde diagnose met voor mijn dochter toen extreme gevolgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid