facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsengroep Brielle

Huisartsengroep Brielle

Info

Betrouwbare zorg dicht bij huis

Geschiedenis

Betrouwbare zorg dicht bij huis
De Huisartsengroep Brielle levert huisartsgeneeskundige zorg in de volle breedte. In onze werkwijze staat de patient centraal. Door onze groep wordt actief deelgenomen aan het opleiden van (huis)artsen en praktijkassistentes en er wordt meegewerkt aan wetenschappelijk onderzoek. Als initiatiefnemers van Medisch Centrum Brielle verlenen wij waar nodig en mogelijk de zorg in samenwerking met andere zorgverleners, onder het motto Samen Beter. Bewoners van de gemeente Brielle en Tinte zijn van harte welkom om zich bij een dokter van onze huisartsengroep in te schrijven.
Voor meer info www.huisartsengroepbrielle.nl

Adres: Amer 21, 3232HA Brielle
Stad: Brielle
Route: Amer 21
Postcode: 3232HA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huisarts Brielle, Boersma huisarts Brielle, Huisartsenpost Brielle weekend, Telefoonnummer huisartsenpost Brielle, Huisartsengroep Brielle afspraak maken, Amer 21 Brielle, Bloedprikken Brielle Medisch Centrum, Medisch Centrum Brielle Apotheek
Recensies
Telefoon assistenten zijn heel vaak brutaal en de dokters doen heel vaak moeilijk om je goed te helpen ze hebben heel weinig ervaring.
Telefonisch onbereikbaar. Automatisch doorschakelen naar niet bereikbare toestellen. tussen 0800 en 1030 open? Welnee, je krijgt niemand te pakken. Zeldzaam slechte service qua telefonische bereikbaarheid. Doe hier wat aan!!
Je hoopt hier nooit te hoeven komen maar als je er bent behandelen ze je prima.
Ik kan nergens via een email mijn afspraak verzetten.
Ik ben heel erg tevreden over mijn huisarts.
Heel goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid