facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsen Simpelveld

Huisartsen Simpelveld

Info

Huisartsenpraktijk Simpelveld is gevestigd in het Medisch Centrum Simpelveld. De praktijk kent een breed aanbod van zorg, zowel qua diagnostiek als behandelaanbod, en werkt nauw samen met andere (eerstelijns) zorgaanbieders.

Adres: Kloosterstraat 59, 6369 AB Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: +31455440333
Stad: Simpelveld
Route: Kloosterstraat 59
Postcode: 6369 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mijn huisarts krijgt van mij 5 sterren. Ik voel me altijd serieus genomen . Echter de assistentes kunnen nog heel veel leren score niet hoger dan 2 sterren. Zij weten niet hoe ze naar de patiënten moeten luisteren en denken zelf te kunnen bepalen wat goed is voor de patiënt en wat hun rechten zijn. Ze komen vaak zeer onvriendelijk over waardoor er onnodige en vermoeiende discussies onstaan.
Naar een andere praktijk gegaan vanwege de eindeloze triage door de assistenten. Ellenlang gesprek over wat je denkt te hebben, huis tuin en keuken tips van de assistente en dan in je handjes mogen knijpen als je de dokter kunt zien. Dokter zelf lijkt verder prima, daarom toch drie sterren, maar het proces... Zeer vermoeiend.
Een super dokters praktijk in simpelveld Vriendelijke mensen die voor je klaar staan
super vriendelijk en behulpzaam personeel
Alleen op afspraak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid