facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van Rie

Huis van Rie

Info

Huis van Rie is een gezellig en sfeervol centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar oprechte aandacht en mensen centraal staan.

Geschiedenis

Wie zijn wij?
Huis van Rie is een nieuw, gezellig en sfeervol centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar oprechte aandacht en mensen centraal staan. Ons centrum is eveneens toegankelijk voor mensen uit Zoetermeer, Delft en Pijnacker.

Huis van Rie is een nieuw initiatief in de sector dagbesteding voor groepen en is opgezet volgens een nieuw concept. Huis van Rie wordt bezocht door mensen met een lichamelijke, verstandelijke of sociaalpsychiatrische beperking, door mensen met NAH en dementerenden, en door hun mantelzorgers.

Deze dagopvang verzorgen wij niet op de gebruikelijke manier waarbij er een duidelijk doelgroepbeleid wordt gevolgd.

Ons standpunt is dat maatschappelijke participatie en integratie van mensen met een beperking geen doelgroepenbeleid toelaat. En daarom is iedereen welkom!

Wat doen we?
De dagbesteding van Huis van Rie is een combinatie van gespecialiseerde, arbeidsmatige en recreatieve dagbesteding. Naast vaste cliënten (met een indicatie voor dagbesteding) zijn bezoekers op dagdeelbasis van harte welkom in onze Inloophuiskamer.

Binnen Huis van Rie werken beroepskrachten, mensen met een beperking (ervaringsdeskundigen) en vrijwilligers samen in de begeleiding van de dagbestedings- en wijkactiviteiten en cursussen/workshops.

Huis van Rie werkt actief aan integratie van mensen met een beperking door oog te hebben voor de mogelijkheden, door respect voor hun zelfredzaamheid en door hulp/begeleiding daar waar het nodig is.



"Huis van Rie is een gezellig en sfeervol centrum voor gespecialiseerde dagbesteding waar oprechte aandacht voor onze bezoekers centraal staat. Ons centrum is toegankelijk voor mensen uit Pijnacker-Nootdorp. Eveneens mensen uit de gemeenten Delft, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer zijn van harte welkom. Je kunt bezoeker worden met een WMO-indicatie voor dagbesteding."
Adres: Koningin Wilhelminastraat 5, 2631 CW Nootdorp
Telefoonnummer: 0153649636
Stad: Nootdorp
Route: Koningin Wilhelminastraat 5
Postcode: 2631 CW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 14:00 - 16:00

Recensies
Gezellige en leuk ingericht pand
Het is zo jammer dat ik niet Altyd aan wezich ben ik ben erg vaak ziek en hou het niet de hele dag vol jammer genoeg jullie zijn zo lief en behulp zaam ik heb het Altyd naar me zin hoop dat ik kan blijven komen wand gaat niet zo goed met me gezondheid,
Ik loop hier zelf ook MAATSCHAPPELIJKE STAGE, het is er leuk. Het is een dagbesteding voor oudere, ik zou zeggen een soort van een BSO. Als je ouder bent kan je bijv: spellen spelen, yoga op de stoel doen, mozaieken... En dat soort dingen. Het Huis Van Rie julllie doen goed je best
Gaat er daar sneaky aan toe. Dubbele rekenen sturen als mensen er niet geweest zijn. En veel meer dingen die daar niet kloppen. Ben klaar met HVR
Voor het goede doel, en er wordt zorgvuldig uitgezocht wat nog bruikbaar is om te verkopen voor een redelijke prijs
Was leuk maar na veel veranderingen in leiding etc niet meer
Leuke gezellige sfeer. Leuke medewerkers.
Prachtige instelling die goed voor mensen zorgt. Ga zo door!
Er lopen gezellige vrijwilligers. Ze maken het huis van Rie de beste dagbesteding!!
Heel fijne dagbesteding met super lieve medewerkers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid