facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van Middenmeer

Huis van Middenmeer

Info

Welkom in de wondere wereld van het Huis van Middenmeer.

Geschiedenis

Welkom in de wondere wereld van het Huis van Middenmeer. Waar sprookjes werkelijkheid worden. Schatkamer voor genieters van mooie merken en spullen. Inspiratiebron voor binnen- en buitenleven. Mekka voor designliefhebbers. Waar je kunt dwalen en verdwalen in prachtig gestylde ruimtes royaal gevuld met tijdloze en trendy meubels, bijzondere lampen, sexy behang, stoere stoffen, verleidelijke vitrines met flonkerende sieraden, romantische serviezen en bloemen. Heel veel bloemen. Voor in de vaas, op je kussen of aan de muur. Maar Middenmeer is ook het adres voor exclusieve tassen, opwindende laarzen, frivole jurkjes en hippe sjaals.
Kom, bewonder en verwonder en we verzekeren je: je wordt hier domweg gelukkig. Neem vooral de tijd. Die heb je nodig om ongegeneerd te genieten.

Adres: Zuiderzeeweg 4a, 1775 PS Middenmeer
Telefoonnummer: 0227 501136
ln.reemneddimnavsiuh@netnemeneve
Stad: Middenmeer
Route: Zuiderzeeweg 4a
Postcode: 1775 PS



op zoek naar gerelateerd: brocante middenmeer, meubels middenmeer, tuinfair middenmeer, huis van bergen, tuin van middenmeer agenda, tuin van middenmeer facebook, de tuin van middenmeer kleding, huis van schagen
Recensies
Nu met kerst in het vooruitzicht zijn wij twee keer op het terrein en in beide winkels geweest. Schitterende dingen gezien die je in andere winkels en tuincentra in de regio niet ziet. Een relaxte sfeer en super vriendelijk personeel dragen zorg voor geslaagde uren.
Hier heerlijk gegeten tijdens een arrangement midden in het maisveld achter de winkel. Aram’s chef service had deze avond een prachtig creatief diner verzorgd met tussendoor zeer verrassende amuses. Dit alles onder het genot van live-muziek verzorgd door een gitarist en een zangeres. Het enige kritische puntje was dat de muziek net iets te luid was waardoor het soms lastig was om elkaar te verstaan. Ook de serveerster kwam er soms slecht bovenuit. We hebben een schitterende avond gehad!
Mooie winkels en altijd mooie spullen! Onlangs een prachtige lamp gekocht gemaakt door Gerrit Bosma :- Ook al heel veen mooie andere dingen hier aangeschaft, er is te veel moois ;-
Dit is altijd zo'n fijne plek om te zijn. Zeker een aanrader. Een plek van inspiratie en top advies.
Prachtige unieke winkel/huis en super leuk en aardig personeel
Mooie, sfeervolle winkel met veel moois om je interieur een boost te geven. Echt fraaie items die je nergens anders te koop ziet. Ook de cappuccino is er héérlijk! Een bezoek waard!
Prachtige en vaak unique kerst spullen. Mooi ingericht en iedereen droeg een mondkapje. Prima.
structureel feesten door de eigenaresse georganiseerd. zeer mooi binnen, mooi design.
Geen word aan toe tevoegen alleen maar wauw en prachtig
Ook goed voor cadeaus. Je kan er ook een hoop inspiratie en ideeën opdoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid