facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis van de Gemeente Dronten

Huis van de Gemeente Dronten
Adres: De Rede 1, 8251 ER Dronten, Nederland
Telefoonnummer: 14 0321
Staat: Flevoland
District: Dronten
Stad: Dronten
Route: De Rede
Huisnummer: 1
Postcode: 8251 ER


Openingstijden

maandag: 08:30–16:45
dinsdag: 08:30–16:45
woensdag: 08:30–16:45
donderdag: 08:30–16:45
vrijdag: 08:30–16:45
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Onlangs, paar jaar geleden, is het Gemeentehuis van Dronten gerenoveerd en daarmee is het een stuk mooier geworden en beter ingedeeld dan voorheen.nnHet gebouw is ook prachtig van buiten opgemaakt met de verlichting in deze donkere tijden.nnOok van binnnen ziet het er fris uit en van deze tijd, goede ruime ruimte!nnEen bezoekje zeker waard!
In plaats zo veel geld uitgeven voor mooi gebouw, ze kunnen beter sommige medewerkers ontslagennIk moest komen voor idd kaart voor mijn zoontje. Wat een vreselijk vrouw. Niet vriendelijke, arrogant, communicatie heel moeizaam.nPaar maanden trug moest ik voor mee zelf en oud zoontje ook id kaart aanvragen. En weer zo chagrijnig, niet behulpzaam. Ik snap niet dat zo iemand nog daar werktnNou gelukkig ik hoeft voorlopig niet trug
Heb 13 april een aanvraag ingediend voor een wiel van container moest er voorlopig niks in doen donderdag weer gebeld maar mevrouw de vries was in vergadering maar ik zou terug gebeld worden dus niet vrijdag weer weer gebeld krijg tehoren dat ze vrij was op donderdag geen probleem naar een korte discussie kwam er op neer dat alleen op woensdag ze langs zouden komen maar ik zit wel met ketens resten maar ik moest maar mee denn want het kost allemaal belasting geld ik heb toen gezegd als ze haar werk goed gedaan had was het probleem al opgelost geweest en als ik een klacht indien het toch bij haar terecht komt dan kreeg ik het zelfde zelfde ant woord komt er op neerntoen heeft ze de telefoon er op gegooid 2woendagen vedder nog geen wiel wat een servicenRien Doppenberg.
Ik geef de gemeente 4 sterren omdat er wel wat verbeterpuntjes zijn! De dingen die ze nu goed doen zijn vooral netjes afhandelen van burger zaken ik moest mijn rijbewijs verlengen foto was fout... geen probleem ik kon binnen een half uur langs komen werdt direct weer geholpen top! Scheelt weer 2 weken wachten! Balie medewerkers zijn vriendelijk! Maar dan nu wat ze kunnen verbeteren:n• centrale balie zit achter een paal daardoor geen makkelijke wachtrijn• beter ingaan op burger ideeën en initiatiefnemersn• Betere communicatie dan nu met als bekendste voorbeeld rest aval plastic!n• transparante bestuurs cultuur nu te geslotenn• slecht bereikbaar bij zaken die specialistische mensen binnen de gemeente verijzenn• stuurt bijna nooit door naar de provincie bij specifieke dingen en probeert je buiten spel te houdennnAls ze die punten verbeteren ben ik blij!nnSucces!
Heel mooi gebouw, erg mooi en milieubewust opgeknapt. Prettige ruimtes om af te spreken en te werken. Vriendelijk personeel en lekkere koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid