facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huijbregts Vastgoedadvies B.V.

Huijbregts Vastgoedadvies B.V.
"Huijbregts Vastgoedadvies is een onafhankelijk bedrijf dat u volledig ontzorgt als het gaat om uw vastgoeddossier of woning.Of het nu te maken heeft met conditiemetingen, duurzaamheidsvraagstukken Energielabels en duurzaamheidsadviezen voor woningen en utiliteit, NEN2580, NEN3140 metingen, Huijbregts Vastgoedadvies heeft alle disciplines in huis.Wij werken met een team van enthousiaste professionals!"
Adres: Molenstraat 52a, 4881CT Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0628405220
Stad: Zundert
Route: Molenstraat 52a
Postcode: 4881CT


Recensies
Onze makelaar heeft bij de verkoop van onze woning Huijbregts aangebracht als adviseur voor het energielabel. De medewerker die op locatie kwam had verstand van zaken en ging snel aan de slag. Prettige partij om zaken mee te doen!
Snelle service! Voor de verkoop van onze woning hadden wij een energielabel nodig. Na het achterlaten van onze gegevens werd er snel contact opgenomen, kon er op korte termijn een afspraak ingepland worden en ook het energielabel werd snel toegestuurd.
Echt geweldige vakman van Huijbregts over de vloer gehad. De medewerker was zeer vakbekwaam. Echt zeer tevreden over de service die verleend is.
De samenwerking met Huijbregts Vastgoedadvies over Energielabels is heel goed verlopen. De betrokken medewerkers waren communicatief zeer goed en stonden open om vragen te beantwoorden en adviezen te geven.
Het energielabel is snel en netjes verzorgd door Huijbregts. Dit contact werd ons aangeraden door onze makelaar.
Zeer goed bedrijf , Zou zeker deze aanraden voor energie label . Prijs goed en alles duidelijk en netjes ontvangen en hou zich aan afspraken . Perfect ....kan niet beter.
Een energielabel afgegeven dat niet volgens de norm NTA 8800 is, vervolgens wel een ISO 9001 certificering hebben maar willen geen intern klachtenafhandeling. Die bestaat niet eens bij hun zegt Huijbregts zelf, ook wilden ze mij of mijn advocaat niet doorverbinden met de persoon die het energielabel heeft afgehandeld. Malafide zaak dus! Edit: Beste Huijbregts bv, Er werdt een klacht gedaan naar jullie intern, vervolgens zegt de heer 'Jens' letterlijk "Nee, dat gaan we niet doen. Ik ga het gesprek beindigen" vervolgens werden wij weer doorverwezen naar Thuisvester die hier in dit geval niets mee te maken heeft, er staat overigens nergens een 2e partij vermeld. Ook werden wij absoluut niet doorverbonden met de heer "Dirk" die het energielabel heeft afgegeven. Dit geldt overigens voor meerdere woningen die onder Thuisvester / Huijbregts vallen zijn wij achter gekomen.
Door Huijbregts het energielabel voor ons huis op laten meten en berekenen. Werd erg snel opgepakt voor een zeer acceptabele prijs. Binnen een paar dagen lag er een zeer gedetailleerd rapport waar we mee verder kunnen. Erg tevreden over hun service
Vanwege verkoop ouderlijk huis hadden we een energielabel nodig. Dit is snel, netjes en kundig verzorgd door Huijbregts. Dit contact werd ons aangeraden door onze makelaar. We zijn zeer tevreden!
Label opgevraagd wegens verkoop appartement. Keurig verzorgd door Huybregts energielabels. Afspraak op korte termijn, deskundig opgenomen en vlotte afwerking. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid