facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huifkarcentrum Bergh

Huifkarcentrum Bergh

Info

Bij Huifkarcentrum Bergh valt veel te beleven!
Check al onze arrangementen op www.huifkarcentrum.nl

Adres: Doetinchemseweg 9, 7036 AB Loerbeek
Telefoonnummer: 0316 531151
Stad: Loerbeek
Route: Doetinchemseweg 9
Postcode: 7036 AB



op zoek naar gerelateerd: Huifkar 20 personen, Zelf koetsieren, Huifkartocht Groesbeek, Huifkartocht met gezin, Paard en wagen huren zelf mennen, Huifkartocht Arnhem, Huifkartocht Betuwe, Huifkartocht Nunspeet
Recensies
Fantastische uitjes gehad met zelfkoetsieren en de quatrofiets met mijn zus en 2 dames van 80+ Zeer gemoedelijke aardige behulpzame en meedenkende mensen die daar werken.
Mooie plek in de Achterhoek waar je huifkarren en e-scooters kan huren. Er zijn routes die je kan volgen en het is echt heel leuk om te doen. Verder is de service klasse. Wij zijn niet heel goed met routes en waren een beetje verdwaald en kwamen pas een uur na sluitingstijd aan. Dat was geen probleem. De vraag was nog steeds of het leuk was. Is dat top of niet? Wij komen volgende keer hier weer terug.
Een leuke rit gemaakt d.m.v. het zelfkoetsieren. Een hele brave, maar toch ook echte fjordenpony. Een fantastische ervaring!
We hebben hier een scooter scoetz gehuurd, service was snel en de scooter was goed! Leuke route erbij gekregen!
Top, een geweldige middag gehad, heerlijk getoerd, kaartje met knooppunten mee gekregen evenals een kaartje met qr-code. Goede hulp bij pech, duidelijke uitleg over gebruik e-chopper. Echt een aanrader!!
Fijne rit met de huifkar gemaakt. Alles was netjes verzorgd en we kregen een goede uitgebreide uitleg met veel oog voor het paard. Route met foto's was eenvoudig te volgen. Erg leuk om zo zelf op stap te gaan.
Ideaal voor allerlei outdoor-activiteiten. Tochten met de huifkar of wandelen met een ezel. De beste pannenkoeken van Loerbeek.
Geweldig genoten. Goed geregeld. Keuze uit diverse routes.
Mooi terras waar t ook bij grote hitte heerlijk zitten is. Vermaak voor de kinderen gastvrije ontvangst en bediening. Leidinggevende mag die dag wel iets aardiger doen tegen de meisjes die er werken.. wij hadden een zelfkoetsieren arrangement geboekt, erg leuk! Goede lunch en hele leuke ervaring om zelfstandig met huifkar door het mooie montferland te mogen rijden. Zeker een aanrader voor familieuitje met diverse leeftijden!
Geweldige plek en heerlijk om hier buiten te zijn. Vele huifkaren om een super tocht te kunnen maken. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid