facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidzorg Weesp

Huidzorg Weesp
"Huidzorg Weesp is een gespecialiseerde huidtherapie kliniek aan de Korte Muiderweg in Weesp. Je bent hier aan het juiste adres voor huidverbeterende behandelingen, laserbehandelingen, acnebehandelingen, peelings en het behandelen van schimmelnagels.De gecertificeerde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in diverse laserbehandelingen om de conditie van jouw huid te verbeteren. Dit zijn onder andere behandelingen gericht op acne, pigmentvlekken, vaatjes of littekens. Voor het verwijderen van ouderdomswratjes/steelwratjes en fibromen kun je hier ook terecht.Handig om te weten: sommige behandelingen kunnen worden vergoed door je zorgverzekering."
Adres: Korte Muiderweg 2a , Weesp 1382 LR, NL
Telefoonnummer: 088 505 3207
Stad: Weesp
Route: Korte Muiderweg 2a
Postcode: 1382 LR



op zoek naar gerelateerd: Huidtherapeut NL, Huidtherapeut Rotterdam, Huidtherapeut Almere, Huidtherapeuten, Huid therapie, Huidkliniek Gorinchem, Huidkliniek Almere, Huidkliniek Lelystad
Recensies
Ik ben super blij met de cryotherapie die Andrea op mijn pigmentvlekken in mijn gezicht heeft toegepast. Ze zijn gewoon als sneeuw voor de zon verdwenen. En de behandeling was pijnloos. Heb er jaren tegenaan gehikt. Maar was een fluitje van een cent. Bovendien is Andrea een warme persoonlijkheid met een grote professionaliteit. Raad ik iedereen aan. Echt top!
Ik ben nu 3 maanden in behandeling met Andrea en ik ben heel erg tevreden mee. Mijn pigmentvlekken zijn bijna weg en mijn gezicht straalt gewoon. Ze loopt altijd mooi op tijd en het is altijd gezellig bij haar. Top!
Zeer goed behandeld door Andrea. Zij nam de tijd om alles helder en volledig uit te leggen en ik ben zeer tevreden over de behandeling. Ik heb een peeling gehad en heb een gesprongen bloedvaatje laten behandelen, mijn huid is nog nooit zo egaal geweest als nu.
Ik ging voor de intake in Amsterdam, voelde mij gelijk op me gemak. De huidtherapeut is behulpzaam en heeft Empathie. Super aardige vouw is Andrea. Ik ga er met plezier heen. Ze vraagt tijdens de behandeling een aantal keren of het wel gaat, dat is een fijn gevoel ik wel anders meegemaakt wel bij de PC Hooftstraat, daar was totaal geen succes. Ik ben super tevreden met huidzorg Weesp. Ik wil ook andere behandelingen bij haar uitvoeren, want de appratuur die ze gebruiken is goed en veilig.
Bij “Huidzorg Weesp” ben ik heel prettig behandeld door Andrea. Eerst een uitvoerige gratis intake gehad waarbij alles rustig, vriendelijk en duidelijk werd uitgelegd. Vandaag een peeling speciaal voor de gevoelige huid gekregen, fijne behandeling, goed resultaat, ga ik vast vaker doen! In het najaar ga ik hier een aantal moedervlekken en couperose plekjes laten weghalen. Fijn om te weten dat een huidtherapeute een 4-jarige HBO opleiding achter de rug heeft en dus echt professioneel te werk gaat. Ik ben heel blij met deze huidkliniek in Weesp!
Andrea is een supervriendelijke dame. Wij hebben het altijd gezellig tijdens de behandelingen! De ruimte is schoon en de laser fantastisch! Heel blij met Huidtherapie.nl
Eindelijk ook een vestiging in Weesp! Heel fijne behandelingen met ontzettend mooi resultaat. Ik ben er bekend met camouflage therapie, acnétherapie en laserontharing, met allen even tevreden en altijd met een goed gevoel de deur weer uit. Ze nemen de tijd voor je, hebben veel kennis en geven helpende adviezen. Super fijn dat zorgverzekeraars deze behandelingen ook in hun pakketten opnemen!
Ik ben behandeld door Andrea. Ben erg blij met de peeling behandeling, ook het advies over de producten van Lira. Ik kam iedereen een peeling aanraden, het effect op je huid is echt zichtbaar. Andrea luistert goed naar je wensen en geeft deskundig advies.
Ik ben zeer tevreden met de resultaten van de behandeling laser ontharing. Daar komt bij kijken dat mijn behandelaar, Anderea, mij erg op mijn gemak heet weten te stellen. Ik had namelijk een nare ervaring elders. Verder is de behandelaar erg bekwaam en vriendelijk.
Erg vriendelijk, sociaal personeel. Legt alles goed uit. Mooi schoon praktijk. Ik heb een diepte reiniging van mn gezicht gehad met peeling en er zijn ook gerstenkorrels weggehaald. Mijn steelwratjes/fibromen in de hals heeft ze ook verwijderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid