facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidzorg Totaal

Info

Welkom op de Facebook pagina van Huidzorg Totaal. Huidzorg Totaal is gevestigd in IJsselstein en richt zich op de cosmedische huidtherapie behandelingen.

Geschiedenis

Huidzorg Totaal, gevestigd in IJsselstein, is een praktijk gespecialiseerd in huidtherapie behandelingen.

Adres: Roerdomp 3, 3403 IJsselstein
Telefoonnummer: 0623920209
Stad: IJsselstein
Route: Roerdomp 3
Postcode: 3403



op zoek naar gerelateerd: Microdermabrasie IJsselstein, Brouwer IJsselstein, Brouwer Huid- en Oedeemtherapie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VoetenzorgPlus - medisch pedicure VoetenzorgPlus - medisch pedicure 1 km Goede zorg en nette praktijkruimte
PodoXpert PodoXpert 1 km Een PodoXpert is méér dan een podotherapeut! Breed opgeleid, kwaliteitsbewust, beheer...
Recensies
Ik ben super tevreden over Huidzorg Totaal. Luciënne is super vriendelijk, professioneel en legt goed uit wat ze doet. De laserbehandelingen voor mijn onderarmen zijn enorm effectief en voor een goede prijs. Na de eerste behandeling zag ik al verschil. Al met al, ben ik enorm tevreden en zou ik Huidzorg Totaal zeker aanraden.
Hygiënisch, professioneel en een relaxte sfeer. Ook blij verrast met het resultaat van de laserbehandeling: al na 1x een wereld van verschil.
Last van een acne huid na lang zoeken terecht gekomen bij Luciënne. Je wordt met zorg behandeld bij Huidzorg Totaal en de huidtherapeut is erg professioneel en kalm. Er wordt ook echt de tijd voor je genomen, kortom prettig!
Dit was voor mij de 1e keer dat ik naar Huidzorg Totaal ben gegaan. De eigenaresse Luciënne is erg professioneel, vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Je voelt je al gauw op je gemak bij haar. Kortom ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Je hebt er met mij een nieuwe klant bij. Tot volgende keer!
Prettig in het contact, fijne behandeling en antwoorden kunnen krijgen op mijn vragen, kortom super!
Huidzorg Totaal is een kleine persoonlijke praktijk van Lucienne. Zij is prettig in de omgang en heel klantvriendelijk. De behandeling is professioneel en heeft resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid