facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidzorg Houten

Huidzorg Houten

Info

Huidzorg Houten is een vooraanstaande praktijk voor Huid- en Lasertherapie in Nederland. De afgelopen jaren zijn er duizenden mensen succesvol behandeld.

Geschiedenis

Huidzorg Houten is een vooraanstaande praktijk voor Huid- en Lasertherapie in Nederland. De afgelopen jaren zijn er al duizenden mensen succesvol behandeld.

Het is leuk om te zien dat mensen vanuit het hele land onze praktijk al weten te vinden.

De medisch geschoolde huidtherapeuten streven samen met jou naar het hoogst haalbare resultaat middels hoogwaardige behandelingen, duidelijke voorlichting en persoonlijk advies.



"Wie lekker in zijn vel zit, straalt dat uit. Daar helpen we u graag bij!Met onze specialistische kennis over de huid bieden we complete en hoogwaardige zorg. Een passend behandelplan, eerlijk advies en persoonlijke aandacht vormen de basis voor een behandeltraject in onze kliniek. Grote en kleine huidklachten behandelen we volgens de nieuwste inzichten die worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.We vinden het belangrijk om als huidtherapeuten het verschil te maken en echt iets voor u te betekenen. U bent van harte welkom."
Adres: Prins Bernhardweg 69, 3991 DE Houten
Telefoonnummer: 0306342561
Stad: Houten
Route: Prins Bernhardweg 69
Postcode: 3991 DE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Huidzorg Houten review, Huidzorg Houten blog, Huidtherapeut Houten, Dermatoloog Houten, Huidzorg Houten prijslijst, Huidzorg Utrecht, Huid- en Oedeemtherapie Houten, Huidzorg Houten openingstijden
Recensies
Ik kom al een tijdje hier voor mijn Acne behandelingen. Ik heb al vanaf de eerste 2 maanden erg veel resultaat gezien. Ik blijf terug komen omdat ze erg goed zijn. Ook is het heel schoon en zijn de medewerkers aardig. Zeker een aanrader!
Ik heb bij huidzorg houten een lazerbehandeling laten doen voor ingegroeide haartjes op mijn benen. Het is een lang en soms pijnlijk proces maar het team van huidzorg houten is ontzettend aardig en stelt je op je gemak! Door de behandeling heb ik geen last meer van de haartjes! Huidzorg houten zorgt voor kwaliteit en vriendelijkheid met kennis en aandacht. Ik raad ze zeker aan voor iedereen die een huidbehandeling wil laten doen!
Review Op instagram word je overrompeld met laserontharing klinieken. Ik heb voor mijzelf eerst goed onderzoek gedaan, zonder ingepalmd te worden door alle ‘voordeel-acties’. Uiteindelijk viel mijn oog op Huidzorg Houten. Ik had een intakegesprek ingepland en vond het ergens toch wel spannend. Je gaat je blootgeven en wilt je daar comfortabel bij voelen. Gelukkig stelde ze mij tijdens het gesprek zeer gerust en werden al mijn vragen vakkundig beantwoord. Inmiddels heb ik mijn tweede XXL ontharing behandeling gehad bij Melissa. Ik werd door haar op mijn gemak gesteld. Ze gaat nauwkeurig te werk en ben erg tevreden met het eerste resultaat. Nu weer 8 weken wachten. Je moet er wat geduld voor hebben, maar het werpt zijn vruchten af.
Fijne service en je merkt echt verschil na de behandelingen. Ook hele fijne producten in verschillende prijsklassen.
Zeer kundig personeel die heel duidelijk uitlegt wat de behandeling inhoudt en wat het resultaat kan zijn. Zijn realistisch en eerlijk over het te behalen resultaat. Zo managen ze de verwachtingen erg goed.
Professionele mensen, met oog voor hun klant. Ik heb mijn benen gelaserd. Ze nemen tijd voor een goed advies en duidelijke uitleg. Voor elke behandeling kijken ze wat er nog nodig is en tijdens de behandeling is het gezellig kletsen. Mijn favoriet is Melissa, omdat ze goed let op de details.
Al jaren last van roodheid in mijn gezicht en na een goed intake gesprek zijn de plekken behandeld met KTP laser. Na 1 behandeling is het al een stuk minder.
Zeer vriendelijke mensen, en werken erg zorgvuldig. Ben altijd te vreden de deur uit gegaan. Echt een aanrader!
Ben heel tevreden over huidzorg houten. Paar weken terug skinpen behandeling gehad door mandy en ik kon echt merken dat ze goed de tijd neemt en alle plekken goed meeneemt. Ze zijn heel betrokken en luisteren goed naar je wensen
Sinds 3 jaar klant bij Huidzorg Houten. Had al een tijdje huidproblemen en met een gratis uitgebreide intake de bevestiging hiervan gekregen met daarna een uitgebreid advies gesprek en gestart met behandelingen. Vriendelijk, attent personeel wat per keer bekijkt wat nodig is en haalbaar en dit in overleg uitvoert. Met vlagen nog problemen van mijn huidprobleem maar eindelijk met behulp van Huidzorg Houten goed onder controle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid