facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidzorg Harderwijk

Huidzorg Harderwijk

Info

Vooruitstrevende praktijk voor huidverbetering en oedeembehandeling.
Zie onze website voor een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden.

Geschiedenis

Bij Huidzorg Harderwijk kunt u terecht voor oedeemtherapie en andere huidtherapeutische behandeling. Een huidtherapeut behandeld (op verwijzing van een arts of specialist) huidaandoeningen en allerlei vormen van oedeem.

Adres: Herman de manstraat 39a, 3842 AT Harderwijk
Telefoonnummer: 0341428458
Stad: Harderwijk
Route: Herman de manstraat 39a
Postcode: 3842 AT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bewust Vrij Bewust Vrij 616 meter In november het 'Vier het Leven' retraite weekend gevolgd van Jerome en Angelique. Er...
Recensies
Ik ben sinds 3 maanden onder behandeling bij Huidzorg Harderwijk. Ik ben ontzettend prettig ontvangen. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen en kan terecht op de tijden die ik prettig vind. De behandeling slaat aan en helpt mij goed. De benadering van Bianca, maar ook Gerike is persoonlijk, vriendelijk, kundig, ze hebben verstand van het onderwerp huid en dat merk je.
Bianca en Gerike zijn twee lieve en kundige dames die mij al jaren naar volle tevredenheid behandelen. Ze komen hun afspraken altijd na, als er bij mij eens iets is waardoor ik niet kan komen is dit nooit een issue, het is altijd veilig en vertrouwd, ik kan niet anders dan hen, de meer dan verdiende, 5 sterren geven! Lieve Bianca en Gerike, jullie zijn kanjers!!
Mijn favoriete huidtherapeuten en geweldige lieve mensen. Altijd goed verzorgd en mooie huid. Only the best
Mijn ervaring is super bij huidzorg Harderwijk . Ik kom zelf uit Helmond en ben in mijn woonplaats in behandeling bij huidzorg therapie mevr leenen . Doordat ik erg veel klachten heb had mevr leenen op gezocht om contact op te nemen met huidzorg Harderwijk en dat ik dan in mijn vakantie toch door zou kunnen gaan met mijn therapie . Ik huidzorg Harderwijk opgebeld en meteen erg vriendelijk en behulpzaam geholpen om mij in die twee weken therapie te geven , zodat ik met minder klachten van mijn vakantie kon genieten . Top , als nog bedankt hiervoor .
Mijn hele leven lang worstel ik al met mijn huid; Roodheid rosacea, acne, overgevoelig en onrustig. De ene creme na de ander geprobeerd. Toen kwam ik bij Huidzorg Harderwijk. Zeer proffesioneel en kundig. Verstand van zaken en daarbij ook nog ontzettend aardig. Maar het belangrijkste is dat mijn huid er enorm van verbeterd is. Mijn rosacea is onder controle!! Voor mij en mijn huid is er geen ander dan Huidzorg Harderwijk!!!
Tijdens 11 jaar heb ik goed complete ervaringen over Lieve mesijes door wie kreeg ik goed en beste behandelingen in huiszorg harderwijk ,ze luisteren naar uw problemen en aanbieden hun dercet opblossingen en als kan ik niet naar mijn afsprken met hun adviseren zij en maken andere afspraken en dat maakte het niet uit altijd met hun en als hebt u een huid prlblem dan aarzel niet om huidzorg harderwijk op te bellen en een afspraak met hun maken
Zeer tevreden vriendelijk dames met verstand van zaken. Wel jammer dat de middelen die ze hebben mijn pigment vlekken niet over controle konden krijgen. Ondanks dat wel goede adviezen gekregen over de te gebruiken producten hiervoor zodat het ook niet erger wordt.
Gerike en Bianca zijn vakvrouwen. Kundig, professioneel, flexibel, behulpzaam, vriendelijk, persoonlijk.
Al heel veel jaren onder behandeling bij Huidzorg Harderwijk , lof over de kundigheid, de persoonlijke aandacht, en de behandelingen en alles wat erbij hoort.
Al meer dan 10 jaar onder behandeling! Kundig, adequaat en gastvrij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid