facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidtherapie Twente - Medisch Spectrum Twente Enschede

Huidtherapie Twente - Medisch Spectrum Twente Enschede
"Wij zijn werkzaam binnen Medisch Spectrum Twente te Enschede en in Oldenzaal naast Kliniek TwenteAls huidtherapeut behandelen wij o.a. acne en overbeharing, u kunt ook voor camouflagetherapie, oedeemtherapie, chemische peelings en littekens terecht. Tevens geven wij behandelingen voor restacne en het minder zichtbaar maken van fijne rimpeltjes. Ook zijn we gespecialiseerd in cosmetische huidbehandelingen.Een huidtherapeut is een paramedische hulpverlener, die gespecialiseerd is in de aanvullende behandeling van diverse huidproblematiek. U kunt op eigen initiatief komen of middels een doorverwijzing van uw huisarts of specialist. Veelal is er samenwerking met hen."
Adres: Koningsplein 1 , Enschede 7512 KZ, NL
Telefoonnummer: 053 487 2224
Stad: Enschede
Route: Koningsplein 1
Postcode: 7512 KZ



op zoek naar gerelateerd: Huidtherapie Enschede, Huidtherapie Twente Almelo, Huidtherapie Hengelo, huidtherapie twente - oldenzaal openingstijden, Huidtherapeut Oldenzaal, Huidkliniek Twente, Huidkliniek Enschede, Dermatoloog MST Oldenzaal
Recensies
Lieve en deskundige dames. Het resultaat dat behaald is is ook verbluffend. Zeker een aanrader voor mensen die last hebben van onzuiverheden vaak wordt het ook nog eens vergoed door de zorgverzekeraar!
Betrokken, Empathisch en professioneel. Heel mooi resultaat en blij met de behandeling. Goed bereikbaar met de auto, veel parkeerplek en ook het station is op loopafstand. Contact opnemen is eenvoudig met de e-mail of telefonisch. Absoluut een aanrader.
Ik werd zeer deskundig geholpen door Lisa. Het resultaat is boven verwachting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid