facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidtherapie Inanli

Info

laserbehandeling
ontharen
pigmentvlek
acne
litteken
brandwond
tatoeage
couperose
schimmelnagel
huidtherapie
huid
ongewenste haargroei

Geschiedenis

diverse laserbehandelingen bij o.a. de volgende indicaties: ongewenste haargroei, pigmentvlekken, couperose, litteken, schimmelnagels, tatoeages ontsierende aderen op benen, (ouderdoms)wratten. Acnebehandeling d.m.v. blue light therapie



"Huidtherapie, huidlaserbehandelingen, tatoeage verwijdering, pigmentverwijdering, couperoselaser, acnebehandelingen, littekenbehandeling, laserepilatie, Image Skin Care, MarcInbane, Minerale make-up, Youngblood, Mineralogie"
Adres: irene vorrinkstraat 21, 4105 JA Culemburg, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031615190734
Stad: Culemburg
Route: irene vorrinkstraat 21
Postcode: 4105 JA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huidtherapie Culemborg
Recensies
6 tot 8 behandeling voor definitief verwijderen van mijn nekharen was aan mij verteld. 8 behandelingen verder en zo te zien is er nog minstens 90% wel aanwezig. Vervolgens te horen gekregen dat het wel meer dan 20 behandelingen kan zijn na de 8 behandeling... dit was niet vooraf verteld. Overigens geen garantie dat het überhaupt werkt na 20 behandeling. Aardige vrouw, maar het lasertechnologie is er nog niet. Ik heb een lichte huidskleur met donker dik haar.
Hele plezierige en professionele ervaring. Je krijgt heel eerlijk en deskundig advies. De behandeling loopt heel snel en soepel. Je krijgt goede nazorg en het belangrijkste; het resultaat is ver boven verwachting. Anderhalve week geleden is mijn eerste behandeling geweest en ik heb nu al zichtbaar resultaat. Ik kan iedereen die laserontharing overweegt het absoluut aanraden bij Inanli.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid