facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huider Modelbouw

Huider Modelbouw

Info

Huider Modelbouw is de grootste modelbouwzaak van Nederland! Gelegen op 10 minuten lopen vanaf NS-station en gratis parkeren voor de deur.

Geschiedenis

Huider Modelbouw is opgericht in het jaar 2000 door directeur/eigenaar Ernst Huider en is gedurende de eerste tien jaren uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak van Nederland voor Modeltreinen, Modelsport en Modelbouw.

Producten

In onze afdeling HUIDER Modelbouw/ Modelsport zijn onder meer de volgende merken vertegenwoordigd:

Revell

Tamiya

Italeri

Dragon

Academy

Heller

Billing Boats

Corel

Mamoli

Robbe

Acoms

Graupner

HPI

Serpent

Oracover

Racebanen (Ninco, Scalextrix, Carerra, SCX)

Wilesco (stoommachines)

Kartonnen bouwplaten

Humbrol (verf) airbrush, gereedschappen, penselen, lijmen, hout, plastic, metaal, profielen e.d.

Adres: M. de Klerkweg 10, 1703 DK Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725714157
Stad: Heerhugowaard
Route: M. de Klerkweg 10
Postcode: 1703 DK



op zoek naar gerelateerd: huider modelbouw openingstijden, muco modelbouw heerhugowaard, huider modelbouw verhuizen, modeltreinexpress, ernst huider, modelbouw koedijk, modelbouw alkmaar, m de klerkweg 10 heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Webwolwinkel Webwolwinkel 2 km Sokkenbreien In 4 les avonden geleerd om sokken te breien. Marleen geeft duidelijke ...
Calli Art / Letterpalet Calli Art / Letterpalet 2 km webwinkel voor al uw kalligrafiematerialen materialen voor handletteren en het kallig...
Recensies
Hele mooie winkel. Heel duidelijk gerund door mensen die zelf ook een passie voor treinen hebben. Zeer uitgebreid aanbod. Goede prijzen. Mensen zijn ook zeer vriendelijk, klantgericht en deskundig. Uitstekend bereikbaar, op een industrieterrein. Prima parkeren. Ook goed te doen voor mensen die moeilijk ter been zijn.
Wat een mooie modelwinkel is dit!! Keek mijn ogen uit en wat een voorraad!!! En je weet wat men daar over zegt….er is geen betere raad dan voorraad…..! Echt een top winkel.. Deze onderstaande Marklin lok 39903 daar gekocht
Hele grote nette zaak met veel keuze. Vriendelijk & behulpzaam geholpen. Gratis parkeerruimte zat in de omgeving. Gewoon fijn shoppen voor de liefhebbers. En bij het open huis kun je ook boven kijken waar de gigantische modelbanen liggen. Echt heel bijzonder om te zien met hoeveel passie dit gemaakt wordt.
Ruime keus in modeltreinen en sporen. In alle denkbare maten. Huisjes, landschap en andere miniaturen. De keuze is reuze! Tevens een leuke voorraad aan ander modelbouw- en verf benodigdheden.
Geweldige hulp! De decoder die ik eerder al bij hen had besteld en zelf geïnstalleerd gratis goed geprogrammeerd! En ze helpen met het zoeken van producten die je zoekt, zelfs als ze nog gemaakt moeten worden! Ik kom zeker terug voor die br38 in 2023!
Huider is een Top hobby Shop, waar iedereen door het vriendelijke personeel Goed opweg geholpen wordt, en zoals de eigenaar zelf ook een bouwer is, ook met bruikbare tips komen, die niet in deze winkel te koop zijn.
Mooie grote winkel aardig personeel
Prima zaak. Alleen die Schuco 1 op 87 Porsche Taycan viel meteen uit elkaar. Met wat lijm gefixt. Zie foto's. Kan Huider niets aan doen.
Leuke winkel, maar best warm als de zon er op schijnt!! Vooral de in aanbouw zijnde modelspoorbaan op de bovenverdieping os een bezoek meer dan waard! Gaat alleen nog maar mooier worden!!
Zeer mooie winkel met super groot assortiment en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid