facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidcare

Huidcare

Info

Een huidtherapeut is een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid, zoals o.a. oedeem, littekens en acne. Blijf niet te lang met uw huidproblemen lopen en bel 0636205598 voor een GRATIS intake!

Geschiedenis

Een huidtherapeut is een paramedische specialist in het behandelen van de gezonde, zieke of beschadigde huid, zoals o.a. oedeem, littekens en acne. Zij geven zowel medische als cosmetische behandelingen.

Adres: Witte de Withstraat 57 unit 2, 3342 Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: +31 6 36205598
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Witte de Withstraat 57 unit 2
Postcode: 3342



op zoek naar gerelateerd: Bindweefselmassage Hendrik-Ido-Ambacht, Definitief ontharen Hendrik Ido Ambacht
Recensies
Na jaren bij de schoonheidsspecialiste behandeling te hebben gehad wilde ik wat professionelere begeleiding door een huidtherapeut, een evidence based behandeling gericht op het verminderen bij mijn hyperpigmentatie. Na een uitgebreide analyse van mijn huid en intercollegiaal overleg heb ik diverse Obagi producten aanbevolen gekregen. Jammer genoeg heeft de huidtherapeut een onvoldoende uitgebreide anamnese uitgevoerd, waardoor zij niet heeft uitgevraagd hoe m’n gezondheid was en dat de producten eventueel een ander keer effect zouden kunnen hebben bij zwangerschap. Toch zonde als je voor bijna €400 euro producten hebt gekocht die averechts werken. Vervolgens wilde ik na mijn zwangerschap weer opnieuw beginnen en toen werd er klakkeloos een microneedling behandeling ingepland zonder eerst aanvullende anamnese of inventarisatie van de klachten te maken. Jammer, van een HBO geschoolde huidtherapeut zou ik meer methodisch handelen verwachten. Ik ga weer verder bij m’n schoonheidsspecialiste met andere behandelingen, maar die wel voor elke nieuwe behandeling de tijd neemt om een korte anamnese en gezondheidscheck inplant en de stappen die zij gaat maken helder communiceert.
Hele professionele dames! Ontzettend bekwaam en vriendelijk en gericht op de klant.
Hele goede en deskundige huidtherapeuten! Ik kom er nu bijna 2 jaar voor mijn lymfedrainage en voor heerlijk gezichts behandelingen.
Geweldige kliniek met een super fijn team. Lieve dames die goed luisteren naar je wensen en altijd in zijn voor een gezellig praatje!
Super kliniek. Deskundig team dat zeer betrokken is. Fijn om eindelijk een plek gevonden te hebben waar je niet alleen een nummertje bent!
Super! Deskundig, heel vriendelijk, mijn huid is fan!
Kom hier al een paar jaar voor deskundige behandeling. Prettige sfeer met goed personeel.
Geweldige team! Deskundig en passie voor hun vak. Mijn huid is zoveel verbeterd sinds ik onder behandeling ben bij Huidcare. Zeker aanrader en tot de volgende afspraak
Hele leuke dames weten wat ze doen . Ik ben heel tevreden en kom snel weer terug
Zeer ervaren huidtherapeuten met veel kennis van hun vak. Ik raad ze iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid