facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huidbureau

Info

Het Huidbureau is de expert in huidverbetering. Door de brede aanpak en de mogelijkheid om met hoogwaardig apparatuur te werken is het bij het Huidbureau mogelijk om veel huidproblemen en huidaandoeningen op te lossen.



"Een praktijk waar je terecht kan voor jouw huid.Meer dan 10jaar ervaring in de huidtherapie.Gespecialiseerd in huid- en laserbehandeling."
Adres: Veilingstraat 30, 7391 GM Twello
Telefoonnummer: 0621665238
Stad: Twello
Route: Veilingstraat 30
Postcode: 7391 GM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Folliculitis na laseren, Dieptereiniging poriën
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All Derma All Derma 1 km Mijn voeten hebben weer een fijne behandeling gehad. Nagels netjes geknipt en behande...
Aileen Beauty&Massage Aileen Beauty&Massage 1 km Aileen Beauty & Massage is een sfeervolle, knusse en professionele salon in Twello. M...
Recensies
Heel erg tevreden over huidbureau. Ik ben al langere tijd onder behandeling bij Melanie voor mijn rosacea. Melanie is altijd eerlijk, geeft goed advies, denkt overal in mee en doet ook vaak iets extra's om tot een beter resultaat te komen. Ik heb diverse behandelingen en producten gehad. Ze geeft altijd duidelijke uitleg en vraagt tijdens de behandeling regelmatig hoe het gaat. De kwaliteit van mijn huid is heel erg verbeterd en de rosacea is veel meer onder controle in vergelijking met voordat ik in behandeling was bij Melanie. Ik kan iedereen een behandeling bij huidbureau aanraden!
Ik ben vorig jaar Maart met een hele onrustige huid ivm het krijgen van chemotherapie bij Melanie terecht gekomen. Gelijk na de eerste behandeling zat er al veel verbetering in. Ik kreeg goede uitleg over hoe ik mijn huid moest behandelen me welke producten ik daarvoor moest gebruiken. Melanie is erg kundig en het contact met haar is altijd goed. Ze is vriendelijk, denkt mee en is flexibel.
Goed en eerlijk advies, behandelingen met goede apparatuur en hele goede resultaten. Mijn huid is zichtbaar verbeterd en veel rustiger sinds mijn behandelingen bij het huidbureau. Melanie en Esmé zijn zeer deskundig en geven eerlijk advies. Ook kun je hier fijne producten kopen die je als ondersteuning kunt gebruiken, hierdoor hoef ik nu maar 1 x per jaar bij het huidbureau terug te komen voor een behandeling.
Met mijn onrustige huid kwam ik na goede verhalen bij het Huidbureau terecht. Heb al zoveel dure producten gekocht die niet helpen, bij Melanie ben ik zo fijn geholpen. Super blij met het resultaat en het werd ook nog eens vergoed door mijn zorgverzekering.
Laser behandeling aan het volgen, dit gaat helemaal naar wens. Melanie is duidelijk en eerlijk over de behandeling en de verwachtingen. Altijd een vriendelijk ontvangst en vraagt altijd hoe de vorige behandeling is verlopen.
Heel tevreden! Ik ben voor een pigmentbehandeling bij Huidbureau geweest en ben erg tevreden over de kwaliteit van het advies, de producten, de service én het resultaat. Ik zou het zeker aanbevelen.
Nooit meer een peeling daar. Nu een verankerde huid in mijn gezicht, amateuristisch afhandeling
Na een helder en prettig intakegesprek met Melanie Leisink in 2020 kon ik beginnen met de laserbehandeling van de schimmelnagels op mijn tenen. Op professionele wijze werd uitgelegd hoe het traject er uit zou gaan zien. Na 4 laser behandelingen was ik zeer tevreden over het resultaat. Het waren 4 behandelingen van ongeveer 20 minuten met lichte pijnscheuten. Tot op heden nog steeds 'schone nagels'. Melanie is kundig en professioneel. Vanuit haar passie is ze zeer betrokken.
Ik heb met Melanie kennisgemaakt toen ik een professionele praktijk zocht voor de behandeling van mijn pigmentvlekken en littekens die ik overhield van de zon. Daarnaast voor een gezichtsbehandeling. Zij is erg behulpzaam en prof in haar gebied. Ze denkt met je mee, analyseert je huidconditie en geeft je eerlijke advies over de te behalen resultaat en evt producten die je structureel kan gebruiken. Dankjewel Melanie!
Wat een mooie resultaten heb ik weten te behalen bij het Huidbureau door de kundigheid van Melanie. Pigmentvlekken zijn aanzienlijk verminderd. Heel erg blij mee en ik zal het iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid