facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huid & Schoonheidspraktijk Belliev Winsum GN

Info

Praktijk voor natuurlijke huidverjonging
*medical wellness
*eyebrow hairstrokes
*unieke huidproducten

Geschiedenis

Gespecialiseerd in eczeem en allergie. Wil je er zeker van zijn dat je huidverzorgingsproducten gebruikt die de conditie van je huid verbeteren zonder schadelijke ingrediënten of heb je last van eczeem of allergie, dan kan ik je helpen. Voor alle stoffen die niet van nature in je huid voorkomen, kun je een allergie opbouwen en last krijgen van eczeem. Producten die niets anders dan huid eigen stoffen bevatten, bieden 100% garantie tegen een allergie. De Skinident productlijn van Dr Baumann biedt deze garantie. Dit is uniek in de wereld. De huideigen vitamines, werkstoffen en liposomen maken dat je huid zich kan herstellen. Je huid komt in optimale conditie en gaat er weer stralend uitzien. Bionome huidverzorgingsproducten bevatten geen minerale olie, paraffine, parabenen, conserveringsmiddelen, parfum en dierlijke ingrediënten. Bij regelmatig gebruik van deze producten zul je zien dat de conditie van je huid verbetert. Je huid kan herstellen van vroegtijdige veroudering en van huidproblemen zoals eczeem. Bij dagelijks gebruik van de juiste producten zorgen bionome gezichtsbehandelingen voor een optimaal resultaat. Producten en behandelingen zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen.

Adres: Johan Dijkstrasingel 14, 9951MR Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0651209550
Stad: Winsum
Route: Johan Dijkstrasingel 14
Postcode: 9951MR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Believe winsum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearl Vision Visagie & Hair Pearl Vision Visagie & Hair 356 meter Gerda heeft hart voor haar klanten en staat helemaal voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid