facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huid- en Oedeemcentrum

Huid- en Oedeemcentrum

Info

Het Huid- en Oedeemcentrum Dronten- Harderwijk-Urk is gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen en oedeem.

Geschiedenis

Het Huid- en Oedeemcentrum Dronten is in 2001 geopend door huidtherapeut Helga Morreau om mensen met huidproblemen en oedeem in Dronten en omgeving dichtbij huis te kunnen behandelen. Hier bleek veel behoefte aan.

In 2009 verhuisde de praktijk van een ruimte in Woonzorgcentrum “De Regenboog”, naar een nieuwe locatie aan de Lijzijde. Na een verbouwing in 2011 is hier nog een tweede praktijkruimte en een administratieruimte bijgekomen.

In 2008 heeft Helga Morreau in Harderwijk een tweede vestiging geopend. Het bleek namelijk dat er ook veel mensen uit Harderwijk en omstreken naar Dronten kwamen voor behandelingen.

De derde vestiging werd in mei 2015 geopend op Urk, zodat ook mensen uit deze omgeving dichtbij huis terecht kunnen voor behandelingen van een huidtherapeut.

Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).
Dit houdt onder andere in dat zij zich, naast de praktijkvoering, heel actief bezighouden in hun vakgebied: volgen van nascholingen, schrijven van artikelen, geven van voorlichting, deelnemen in vakcommissies en aan onderzoeksprojecten en het begeleiden van stagiaires.

Adres: Lijzijde 99, 8251 LL Dronten
Telefoonnummer: 0321-337134
Stad: Dronten
Route: Lijzijde 99
Postcode: 8251 LL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oefentherapie Dronten Elburg Oefentherapie Dronten Elburg 665 meter Informatie over de gezamelijke praktijken oefentherapie Mensendieck in Dronten en Elb...
Recensies
Kousen aan, zitten wel wat strak maar zullen door dragen wel wat meerekken. Hartelijk bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid