facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hugo verwijskliniek

Hugo verwijskliniek

Info

Hugo Verwijskliniek is een spoed- en verwijskliniek voor gezelschapsdieren. Wij ondersteunen dierenartspraktijken waar we dat kunnen, dus buiten reguliere openingstijden kunnen patiënten altijd bij Hugo terecht voor spoed.



"Uw spoed- en verwijskliniek voor dieren in de regio Amsterdam."
Adres: De Heining 10, 1161 PA Zwanenburg
Telefoonnummer: +31203080750
Stad: Zwanenburg
Route: De Heining 10
Postcode: 1161 PA



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Amsterdam, EDZ Den Haag, Evidensia Dierenziekenhuis Nieuwegein, EDZ Nieuwegein, Dierenkliniek Amsterdam, Dierenarts Haarlem, EDZ Arnhem, Stad en Land Alkmaar
Recensies
Geweldige dierenkliniek, lieve mensen, goede communicatie en kon gelukkig vrij snel terecht. Poes was op zondagavond uit het raam gevallen en had een wond aan haar pootje. Het was erg druk maar ik kon toch dezelfde avond nog langskomen. uur of 2 later maar dat was prima, ze leek niet heel ernstig gewond. Ontzettend lieve geduldige dierenarts die alles uitlegde en even te tijd nam om Poes op haar gemak te stellen waardoor het voor haar ook niet al te stressvol was. Ze liet zich daardoor prima onderzoeken. Pijnstilling en antibiotica gekregen en hechten onder narcose kon wachten tot de volgende ochtend zodat ik dat bij mijn eigen dierenarts kon laten doen om de kosten zo laag mogelijk te houden, want begrijpelijk liggen die op zondag avond een stuk hoger. Heel fijn dat ze daar ook in mee wilden denken/helpen. Het is jammer dat ik hier niet in de buurt woon anders zou ik hier voortaan altijd heen willen. Met Poes gaat het inmiddels weer stukken beter!
Mijn hond kreeg van mij voor haar 12e verjaardag een kluifje, dat in haar slokdarm bleef steken. Zo kwam ik terecht bij deze spoed kliniek. Aan de telefoon en de balie werd ik, ondanks de drukte, zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Een ingreep bleek noodzakelijk, ik wil mijn grote bewondering en dankbaarheid uitspreken voor de manier waarop Joyce en Marina te werk zijn gegaan. De werkwijze, waaronder de uitleg, de ingreep en de nazorg waren zeer deskundig en zorgvuldig en daarbij zijn zij ook nog heel hartelijk in het contact. Ik raad deze dierenkliniek absoluut aan!
Super tevreden over deze dierenkliniek. Hebben ze helaas wel een paar keer per jaar nodig voor één van onze twee katers, Karel 7jr. +Nooit hoeven wachten aan de telefoon; 24/7 goed bereikbaar. +Zeer behulpzaam! Zijn ook bereid via de telefoon te adviseren aan de hand van vragen en foto's. +Ze laten je niet langskomen als ze niet denken dat het echt nodig is. + Mochten het aan de telefoon blijken dat het spoed is, dan wordt er meteen een afspraak gemaakt voor later die avond/nacht. Soms een halfuur na het bellen al, maximaal een uur of 2 later. Mocht het nodig zijn om langs te gaan; + Tot nu toe nauwelijks hoeven te wachten in de wachtkamer, waren vrijwel meteen aan de beurt. + Er wordt van tevoren/tijdens duidelijk gecommuniceerd over wat het behandelplan is én de kosten van elk afzonderlijk onderzoek/behandeling. + Tijdens behandeling zijn ze lief voor onze kat, deskundig en doortastend. € : tsja, een huisdier kost geld! Vooral voor een afspraak bij een spoedpost. De kosten hoor je vrijwel altijd van tevoren. 's avonds , 's nachts en in het weekend ongeveer €150,- voor een spoed consult. Wat ons en vooral de kat betreft; geld absoluut waard.
Geen gespeelde en plichtmatige betrokkenheid. De medewerkers van dit dierenziekenhuis tonen échte betrokkenheid en gevoel voor je dier. Men neemt ruim de tijd om je alle informatie te geven die nodig is voor het herstelproces. Héél hartelijk bedankt namens onze kat Loekie!
Zeer goed geholpen door de mensen van Evidensia Dierenziekenhuis. Kater Bellamy is iets te enthousiast met zijn speelgoed geweest en heeft zijn balletje kapot gemaakt en opgegeten. Het zat vast in zijn darmen en moest eruit worden gehaald. Operatie was goed gelukt. De wond is mooi hersteld. Helaas had Bellamy nog wat problemen met het op gang komen van de darmen en moest een paar keer terugkomen en zelfs blijven slapen. Elke dag is er meerdere malen goed contact geweest met het dierenziekenhuis. Ik heb elke dag een goede uitgebreide update gekregen. Bijna elk belletje begon met: "wat een schatje! Wat een lieve knuffelkat!" Bellamy is nu weer thuis aan het herstellen. Hij ziet er al een stuk beter uit en begint de boel langzaam weer te terroriseren en te slopen ja, dat is de oude Bellamy! Bellamy ligt nu weer tevreden thuis in het zonnetje dankzij de goede zorg van alle werknemers van het Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam!
Onze kat was na verwijzing van de dierenarts opgenomen i.v.m. acute nierfalen. De volgende dag helaas in moeten laten slapen. Wij hebben helaas geen fijne ervaring gehad in de korte tijd dat onze kat in het ziekenhuis was, achteraf hebben we hier contact over gehad met de manager. Dit gaf ons een gevoel dat ze de feedback wel serieus nemen.
Heel blij en dankbaar met de goede zorgen van Evidensia. Mijn kat bleek in het weekend nierfalen te hebben, en dankzij de behandeling 3 dagen spoelen van deze kliniek is ze er nog. Goede communicatie binnen het team en naar ons toe. Ze is weer helemaal opgeknapt.
Ondanks de drukte wordt en goed en adequaat gehandeld! Onze Senna heeft het niet gehaald, maar dat lag zeker niet aan dit ziekenhuis met hart voor dieren! De spoedzorg kost idd wat meer, maar daarvoor heb je wel goede zorg 24/7! Waar onze eigen dierenarts ons in de steek liet.... Stonden hun paraat! Bedankt!
Mijn hondenkindje Ayaz is zo goed geholpen. Er wordt met je mee gedacht, wordt goed naar je geluisterd. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het zsm beter gaat met hun patiënt. Wil het hele team en mevrouw Sanne Klooster nogmaals bedanken voor de goede zorg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid