facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hugo van Leeuwen

Hugo van Leeuwen

Info

Optiekzaak te Laren

Geschiedenis

Een bril mag eigenlijk geen sluitstuk op de begroting van een outfit zijn. Het is een belangrijk accessoire dat de totale look kan maken of breken. De drijvende kracht achter Hugo van Leeuwen is eigenaar Honkie Ie. Zijn passie voor de ‘passende’ bril is groot.

Dat merk je direct als je de zaak binnenstapt. Het team van Honkie adviseert de klant over de bril die het best bij de persoon past. Natuurlijk moet je er goed mee kunnen zien, maar ermee gezien worden is minstens zo belangrijk.

De collectie van Hugo van Leeuwen bestaat uit exclusieve topmerken die enigszins aan het oog onttrokken
zijn, maar die men u graag toont.

Adres: Schoutenbosje 10, 1251 LE Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035-5313294
Stad: Laren
Route: Schoutenbosje 10
Postcode: 1251 LE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Valk Hensbergen Opticiens De Valk Hensbergen Opticiens 178 meter Al zeker 6 zonnebrillen gekocht bij Eric en zijn moeder en ook mijn ouders en andere ...
Recensies
Ik kan deze opticien van harte aanbevelen. Zeer kundig en een prachtig assortiment. Daarbij is het ontvangt heel vriendelijk en gaat hen praktisch niets te ver. Één dag voor onze reis bleek de sterkte van mijn bril niet meer goed. Honkie bestelde met spoed nieuwe glazen en stuurde mijn bril na met als verrassing een zonneclip. Dat is nog eens verwachtingen overtreffen!! Geweldig Honkie en collega’s jullie zijn super.
Ik kom hier al jaren na stad en land te hebben afgelopen voor een opticien die niet alleen monturen en glazen verkoopt. Honkie is geweldig, ouderwetse vakkennis waar je u tegen zegt, inlevingsvermogen, hulpvaardigheid en, zeker niet onbelangrijk, eindeloos geduld. Ook als ik voor de derde keer kom vertellen dat het met mijn ogen niet goed gaat, wordt er zonder zuchten een ander glas besteld met een of andere 'assymetrische cylindertoestand' :-. Honkie legt het allemaal eindeloos uit en ... het klopt ook allemaal. Thuis op Google word ik niet wijzer dan dat het was verondersteld en verteld. Geen fratsen, geen poeha, gewoon de allerbeste zorg voor je ogen die je maar kunt bedenken. Supervriendelijk en je komt er altijd vrolijk vandaan. Mijn ogen zijn niet geweldig, maar hier zijn ze het wel.
De kennis en kunde en service is een dikke 10. De beste opticien van het Gooi en omstreken !
Wat fijn heerlijk om door vakmensen te worden geholpen dank voor je advies Honkie erg blij met mijn nw Chloé bril !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid