facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hugo Bogers Boerderijwinkel

Info

Hugo Bogers Boerderijwinkel verkoopt vers van het land. Vers uit de stal. Vers uit eigen winkel. Groenten van het seizoen en vlees van de beste koeien!

Adres: Fianestraat 2b, 4625DN Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0642501070
Stad: Bergen op Zoom
Route: Fianestraat 2b
Postcode: 4625DN



op zoek naar gerelateerd: Hugo Bogers Boerderijwinkel Fianestraat Bergen op Zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nelisse Groenten en Fruit Nelisse Groenten en Fruit 2 km Heerlijke salades en heel goede service
Franken Fruit Franken Fruit 2 km Grote pluktuinwwar je bloemen, groente en fruit zelf kan plukken. De zelfgemaakte jam...
Jumbo De Parade Bergen op Zoom Jumbo De Parade Bergen op Zoom 3 km Vriendelijk personeel. Winkel is, zoals alle Jumbo's, lekker ruim opgezet. Wat ik zel...
Recensies
Prima winkel. De groenten zijn voor een 1-persoons huishouden wel aan de grote kant. Veel gewicht. Verder vriendelijk personeel. Jammer dat ik als klant niet zelf de winkel in kan om mijn groenten zelf uit te zoeken.
Heerlijke verse boeren producten van lokale boerderij. Eerlijke prijzen, geen supermarkt marges. Zeer vriendelijk geholpen rond 16:30, ondanks sluiting tijd van 16:00.
Lekker groenten en fruit. En heerlijk vlees. En vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel. Lekkere asperges. Veel keus ook in bij producten. Bloedworst met spek bevat iets te veel spek naar onze smaak is daardoor erg vet. Maar smaken verschillen.
Boerderij Super, met vriendelijk personeel en lekker vlees. Jammer dat je door C.......a niet door de winkel kan lopen anders doe je meer impuls aankopen. Groenten vers van het land. Ze hebben zelfs bier en allerlei sappen. Ik zou graag een lijst van beschikbare groenten willen hebben zodat je niks vergeet. We zouden veel meer bij de boer moeten kopen omdat ik vind dat door het huidige regerings beleid onze boeren te veel gepest worden met hun doorgeschoten stikstof maatregelen. Hugo houden zo.
Vriendelijke dames, en de boer zelf is heel vriendelijk en tip gevende.!!!! En ze hebben lekkere zoete grote kersen, en grote zoete aardbeien.!!! Daar zullen wij vast en meerdere keren terug naar toe gaan.!!!
Overheerlijke asperges - aardbeien - vlees groenten - aspergebitterballen - asperge pie met kip - achterham enz enz enz te veel om op te noemen. Ik raad u aan om zelf daar te gaan kijken en probeer het zelf thuis uit.
Voor een lekker stukje vlees !!
Vriendelijke medewerkers. Goed en vers groente/fruit/aardappelen! Heerlijke boerenworst. Mooi verpakt vlees, zowel per stuk of meerdere, voor in de vriezer, dus ideaal voor bv. 1 of 2 persoonshuishoudens. Ook niet duur! Echt een aanrader!
Mooi assortiment en vandaag appels voor de helft van de AH prijs. Eieren, ijs, groenten, fruit van 0900 tot 1700. Vriendelijke bediening. Vrij parkeren. Geen koopzegels. Ruime parkeer mogelijkheid. En nu bananen voor 1,25 per kilo. Ook vlees. En de elstar appels zijn prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid