facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Zoetermeer

Hudson Zoetermeer

Info

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.

Geschiedenis

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great lunch & dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Hugo de Grootlaan 2, 2729 NC Zoetermeer
Telefoonnummer: 0797400040
ln.nosduhtnaruatser@reemreteoz
Stad: Zoetermeer
Route: Hugo de Grootlaan 2
Postcode: 2729 NC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: hudson zoetermeer menu, hudson zoetermeer vacatures, hudson zoetermeer openingstijden, hudson restaurant, hudson zoetermeer borrel, hudson kijkduin, hudson voorschoten, hudson rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Zoetermeer Oranjelaan New York Pizza Zoetermeer Oranjelaan 3 km Bizar! 2 uur zitten wachten op een paar pizza’s die uiteindelijk ook lauw waren! Saus...
Recensies
Na aankomst en lange tijd wachten tot 2x toe genegeerdzelfs na aanspreken! door het jonge personeel. Daarna door ouder personeel geholpen. Na voorgerecht het hoofdgerecht besteld, ondertussen ook onze drankbestelling vergeten, en na drie kwartier maar eens gevraagd waar het bleef. Ook dit was misgegaan. Na afloop wel gratis koffie gekregen maar de lol was er een beetje af en met ondergaande zon ondertussen best fris op het terras geworden. Kwaliteit van de gerechten is wel goed. Ook werd er een man afgesnauwd door een vrouwelijk personeelslid omdat hij op het terras was gaan zitten terwijl hij niet gereserveerd had. Staat nergens wat aangegeven, ook geen bordje gereserveerd op de 2 persoons tafel en geen ontvangst bij de ingang. Dit was een ervaren bediende en werd ook niet zachtjes gezegd!! Vriendelijkheid en correctheid verdiend duidelijk nog wat aandacht!
Leuk restaurant en authentiek ingericht. We zaten aan een leuke hoge tafel. Lekkere burgers en gezellig ongedwongen sfeertje.
Eerder hadden wij slechte ervaringen met de bediening maar vandaag was het heel goed bevallen. Vriendelijk en rekeninghoudend met de wensen. Het eten is prima.
Eten was oké, niet geweldig maar de service was heel, heel langzaam. Meer dan een uur op ons eten gewacht. Prijs is prima.
Wij hebben hier tweede kerstdag gegeten. De sfeer was top, live muziek, een kerstman. Vriendelijk personeel wat meerdere keren vraagt of alles naar wens is, daar hou ik van!!! en heerlijk eten. Voor ieder wat wils. Ik had heerlijke biefstuk. Was heel blij met me keuze! Kindvriendelijkheid: Leuke speelhoek.
Heerlijk gegeten en gedronken, vriendelijk personeel. Het restaurant zelf heeft een warme zweertje. Wij gaan hier zeker nog wel een paar keer eten.
Heerlijk gegeten. Mooie locatie binnen en het terras.
Vrijdagavond, mega druk, parkeren op het parkeerterrein niet mogelijk. We kregen met 11 personen een tafel die geschikt was voor maximaal 8. Lekker knus... alleen niet zo fijn met eten. Er was geen grotere tafel beschikbaar. Vreemd, want de hele avond was een ruime tafel voor 12 man gewoon vrij. Beneden zat het stampvol, het gebouw is open en geluid stijgt op dus op de eerste etage enorme herrie. Het eten: de groep moest verplicht vooraf één menu kiezen. Dus maar vooraf gestemd. Jammer dat je met een groep niet zelf kan kiezen wat je lekker vindt.. Dan het voorgerecht: 2 kleine broden met een klein bakje smeersel voor 11 man. Nacho's kwamen een half uur later... het hoofdgerecht duurde 1,5 uur en was lauw/koud. Churro's als nagerecht waren niet gaar. Personeel was wel vriendelijk, daardoor nog een paar sterren gegeven. Jammer, ruim 45 euro per persoon is het niet waard. Niet voor herhaling vatbaar.
Voor 11 personen gereserveerd. Dit vanwege het feestelijke pensioen van opa. We waren met 4 kleine kinderen, dus beetje vroeg gereserveerd. We waren er 18.15 uur Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en kregen alvast een drankje en een broodje. We hadden veel te knutselen mee voor de kinderen dus die vermaakte zich prima. Maar het werd later en later. We hebben nog maar een 2e drankje besteld. We hebben 3x gevraagd of ons eten al klaar was en hoe lang het nog ging duren. Hier werd niet duidelijk antwoord op gegeven. Uiteindelijk hebben we tot 20.15 gewacht en toen bleek dat er nog niet was begonnen met de bereiding van ons eten. Wij zijn toen na het afrekenen van de drankjes weggegaan. Wij vinden het erg jammer dat we uiteindelijk zo'n feestelijk moment moesten vieren in de MC Donalds. Met criendelijk groet, Connie
Gezellige sfeer. Heerlijk terras. Heerlijke cocktails! Ontzettend lekkere salade met geitenkaas. Aanrader! Wok met mie en vegan vlees lekker, alleen iets teveel saus. Hierdoor was het ietsje te zout.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hudson Zoetermeer met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Benthuizenstraat 130 meter
165
Zoetermeer, Benthuizenstraat 170 meter
165
Zoetermeer, Pelschans 390 meter
70
Zoetermeer, Zegwaartseweg 460 meter
165
Zoetermeer, Willem Dreeslaan 470 meter
34
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid