facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Voorschoten

Hudson Voorschoten

Info

Zijn jullie er klaar voor om in een modern Amerikaanse sfeer te genieten van alles wat Hudson te bieden heeft? We Are!

Geschiedenis

De indrukwekkende horecalocatie is een onderdeel van het nieuw gerealiseerde Deltaplein in het hart van sfeervol en karakteristiek Voorschoten.

Op de kaart van Hudson American classics zoals; All American Ribs, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, en ambachtelijk hotdogs. Bestseller is de famous Hudson Burger. Hudson beschikt over meerdere restaurants in de Randstad. De American look & feel van de restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland.
De easygoing sfeer van Hudson nodigt uit tot lang tafelen, de barbites en cocktails van Hudson zijn een perfect begin van een gezellige avond.





Adres: Schoolstraat 160, 2251BK Voorschoten
Telefoonnummer: 0712004000
Stad: Voorschoten
Route: Schoolstraat 160
Postcode: 2251BK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Hudson Voorschoten menu, Restaurant Voorschoten schoolstraat, Hudson Voorschoten lunch, Restaurant Voorschoten aan het water, Lunchen Voorschoten, Beste restaurant Voorschoten, Restaurant Voorschoten Voorstraat, Nieuw restaurant Voorschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grill Restaurant De Mazzel Grill Restaurant De Mazzel 61 meter Vandaag spareribs en hete kip stukjes besteld. Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatba...
Recensies
Goede ontvangst. Bestelling geplaatst voor de volgende dag. Bij ophalen bleek er een misverstand waardoor ik 15 min. moest wachten. Goede uitleg en kreeg ter compensatie een doosje bonbons. Het eten was super met lekker veel frietjes. Ik ben heel tevreden!
Ik ben dol op de burgers van Hudson. Echter kreeg ik de laatste keer een doorgebakken stuk vlees. Weet niet of ik snel nog terugkom.
Genoten met mn zussen, heerlijk eten, gezellig en vrolijke bediening! Een aanrader!
Veel ruimte, snelle correcte bediening.Hygiënisch prima. Minpunt is dat de schreeuwerige Amerikaase muziek vrijwel altijd te hard staat, waardoor een gewoon gesprek erg moeilijk wordt.
Erg lekker eten, beetje trashy muziek misschien is dat gewoon de Amerikaanse sfeer
Heel gezellig alleen jammer dat hij dicht was ivm corona
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid