facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Naaldwijk

Hudson Naaldwijk

Info

For the Hungry & Thirsty - Food with an american bite, easygoing & delicious

Geschiedenis

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu such as BBQ ribs with Coca Cola glaze, smashing smokey salmon, beef wrap and a large selections of delicious burgers. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. The vegetarian options offer a selection of fantastic meat substi-tutes, from the Vegetarian Butcher. The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Molenstraat 58, 2671 EZ Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174 237 253
Stad: Naaldwijk
Route: Molenstraat 58
Postcode: 2671 EZ



op zoek naar gerelateerd: Hudson kerst, Hudson lunch, Hudson aanbieding, Vroeger was je anders Hudson, Hudson paasbrunch, Hudson Den Haag Zuid review, Hudson Bay Den Haag, Paasbrunch 2023 Westland
Recensies
Vanavond hier gegeten, is prima bevallen. Voorgerecht had ik de Nacho's, heerlijk maar wel erg veel voor 1 persoon. De burger was lekker. Je hebt genoeg keuze op de kaart. Ik kom er nog wel een keertje
Echt geweldig En super lekker gegeten Was top heren
Mooi restaurant, eten was overheerlijk. De burgers zijn meer dan groot en vullen goed. Ook hadden we een mix van alle voorgerechten dat zeker geen verkeerde keuze was. Helaas geen ruimte voor een toetje, ook al zagen deze bij andere gasten er erg goed uit! Ook qua service zeer tevreden, vriendelijk personeel dat precies vaak genoeg langskomt om te kijken of alles nog naar de zin is.
al eerder bij een ander vestiging gegeten, eerste keer nu in Naaldwijk. Super vriendelijk en vooral vlotte personeel! Er werd efficiënt en met een glimlach gewerkt, dat was wel erg fijn. Het eten was ook heerlijk! Enige wat jammer is dat er best veel hoge tafels, stoelen waren. Voor mij persoonlijk een groot raadsel waarom restaurants dat soms doen, het zit ontzettend oncomfortabel, zeker als je wat langer wilt zitten.. normaal zou ik nog wat blijven drinken maar als je je benen bijna niet meer voelt..
Mooi restaurant en leuk in kerstsfeer aangekleed. Bediening ultra correct mag van mij wat losser, maar prima. Ze verzorgen je goed. We zaten aan een hoge tafel bij een raam. Dit bleek later een beetje te tochten. Het eten. Prima Kids menu Kapitein kip; grote frieten, lekkere stukken kip met een krokantje, appelmoes en een paar slierten droge komkommer de rauwkost mag iets aangevuld en wat dressing. De Meat on a stack burger was erg lekker. Burger met pulled meat, ui, augurk en saus. Genoeg grote friet erbij. Dit in tegenstelling tot de rauwkost; die zat in een minuscuul kommetje. Daar kan nog winst worden behaald. De kinderen kregen als toetje een ijsje met verrassing. We hebben lekker gegeten ! Voor herhaling vatbaar.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarbij komt dat de hamburgers hier echt voortreffelijk zijn. Echt heerlijk!! Het was hen ten horen gekomen dat er een jarig was en er kwam spontaan als dessert een ijsje met vuurwerk erin. De entourage met leuke muziek maakt geheel helemaal af. Toppers! Aanrader!
Heerlijke ribs! Gezellige eetplek!
Eten was goed maar erg weinig voor veel geld. Geen salade ofzo bij je vlees. Personeel had wat vriendelijker gemogen. Biefstuk wordt kaal geserveerd op een heel groot wordt waardoor het stukje nog kleiner leek als dat het al was. Het was leuk voor een keer maar waarschijnlijk voor ons niet nog een keer.
Altijd lekker eten bij Hudson. Ik had de Koreaanse burger, die was iets te pittig voor mij, en mijn vriendin de Mexicaanse, die was wel echt heel lekker. Service was degelijk, ze waren op het laatst twee drankjes vergeten maar daar hadden we uiteindelijk toch geen zin meer in en die kwam ik gelukkig niet tegen op de rekening.
Eten was redelijk. Maar we stonden binnen een uur buiten waarin ongeveer 20 keer aan ons in gevraagd is of het naar wens was. Geen tijd gehad om te genieten! Personeel was opgefokt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid