facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Leiden

Hudson Leiden

Info

Tasty Food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.

Geschiedenis

De American look & feel van Hudson doet denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Aan de wanden skulls en speciaal voor Hudson vervaardigde kunstwerken van artiest Tinus Teder. In Hudson kun je heerlijk lunchen, dineren en borrelen. Op de kaart van het restaurant zijn American classics te vinden zoals All American ribs (met Coca Cola rub), Smokey Beef Wrap, Smashing Salmon, New York Street Dog (ambachtelijk Hot Dog) & de Bad to the Bone steak. High roller op de kaart zijn de heerlijk Burgers. De barbites en cocktails van Hudson zijn een perfect begin van een gezellige avond.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu such as BBQ ribs with Coca Cola glaze, smashing smokey salmon, beef wrap and a large selections of delicious burgers. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. The vegetarian options offer a selection of fantastic meat substi-tutes, from the Vegetarian Butcher. The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Nieuwe Beestenmarkt 15-21, 2312 CG Leiden
Telefoonnummer: 071-2001071
ln.nosduhtnaruatser@nediel
Stad: Leiden
Route: Nieuwe Beestenmarkt 15-21
Postcode: 2312 CG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: hudson leiden menu, hudson voorschoten, hudson leiden menukaart, hudson menu, hudson bay leiden restaurant, hudson leiden warenhuis, hudson leiden openingstijden, hudson zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BelAir Diner & Bar BelAir Diner & Bar 382 meter Steak smelt op de tong. Hunter burger en spare ribs waren ook heerlijk. Wijn is prima...
McDonald's McDonald's 2 km Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
Recensies
Onlangs hier vlak na elkaar geweest voor avondeten en lunch en eet hier wel vaker. Altijd wel prima, gunstig gelegen tegenover parkeergarage Lammermarkt, vriendelijke bediening en ruime keuze op de kaart. Enige is dat ik het een beetje donker vind binnen. En we zaten de laatste keer dichtbij de keuken waar nogal hard andere muziek op stond dan in het restaurant wat we niet echt fijn vonden.
Gezellig restaurant, leuke bediening en lekker eten; helemaal goed!Eten: 5/5
Een goeie plek om met grotere groepen heen te gaan. Ze hebben voor elk wat wils. Prima eten, niets mis mee maar ook niets waarvoor ik om zou rijden. Gewoon okeEten: 2/5
Voor het eerst gegeten bij restaurant Hudson Bay. Ruime leuke zaak, was vol. Gezellige sfeer en bediening vriendelijk. Eten was prima. Minder was dat geserveerd gerechten lauwwarm waren, frites idem. Dat was een beetje jammer. De bijgevraagde salade, kreeg deze niet bij mijn biefstukje, was lekker. Tijdens toiletbezoek bleek in beide toiletten papier op. 1 toiletpapierdispenser was kapot. Dit gemeld. Het kan gebeuren, maar beetje slordig. Dus als eea gewoon heet op tafel gekomen was en toilet op orde was, had ik 4 sterren gegeven.
Heerlijk gegeten. Personeel let niet goed op. Ondanks er nauwelijks andere mensen aten, duurde het erg lang om iets te bestellen. Eenmaal besteld, werd het verkeerde uit geserveerd. Waarop de bediening geen kennis had van de kaart.Eten: 5/5
Een vriendelijk ontvangst, we werden netjes naar onze gereserveerde tafel gebracht. Het eten was ontzettend lekker, het dessert was ook goed. Een fijne bierkeuze met diverse speciaalbieren van de tap welke niet in de doorsnee restaurants verkrijgbaar zijn. Al met al een aanrader om hier uit eten te gaan!
Goed eten voor een goede prijs. Erg sfeervol. Bediening vriendelijk en attent. Vegetarische menuopties: Heerlijke vegetarische burger gegeten. Boven verwachting goed.
we kwamen met 2 personen om 17.15. We waren bijna de enigen. We mochten een plaatsje voor 2 uitzoeken. De mannen in de keuken waren lawaaierig en populair naar de dames van het personeel. Het eten stond binnen 15 minuten op tafel en was lauw. Nog geen 20 minuten later moesten we - terwijl we net de kaart hadden gekregen voor dessert - van tafel weg omdat waar wij zaten gereserveerd was om 18.00. We moesten aan de bar gaan zitten . Daar zaten we dan aan de bar bij de herrie van kletterend glas, een vaatwasser die voortdurend gevuld en geleegd werd, iedereen die langs liep. En we werden 20 minuten lang genegeerd. Pas toen ik ging klagen kregen we aandacht. Hier nooit meer! Tuurlijk kan er altijd iets misgaan, maar dit was echt heel slecht.
Bijna 2 uur gewacht op het voorgerecht schaal nachos. Ondertussen moeite om een drankje te bestellen, waar je dan weer een half uur op moest wachten. Toen de nachos er waren kregen we ook direct het hoofdgerecht. Mixed grill had al tijdje onder de warmhoudlamp gestaan dus vlees was uitgedroogd. Biefstuk was net gebakken en dan weer wel heel goed.
Lekkere cocktails voor een prima prijs. Was erg rustig toen wij hier waren rond een uurtje of 3 in de middag. Voelde daarom een beetje sfeerloos aan, maar we komen zeker een keer terug voor het eten wanneer het wat drukker is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid