facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Katwijk

Hudson Katwijk

Info

Hudson zal in Katwijk haar 12e vestiging openen in het pand van voormalig restaurant de Zwaan. Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie terug in de Amerikaanse food classics en een classy comfy style.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu. Hudson welcomes you for coffee, lunch, drinks, dinner and celebrations. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Boulevard Zeezijde 33, 2225 HD Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Katwijk
Route: Boulevard Zeezijde 33
Postcode: 2225 HD



op zoek naar gerelateerd: Hudson Katwijk menukaart, Beste restaurant Katwijk, Restaurant Katwijk Strand, Lunch Katwijk Boulevard, Hudson menu, Lunch Katwijk Strand, Restaurant Katwijk haven, Hudson Noordwijkerhout
Recensies
We hebben hier heerlijk op het terras gegeten. Het was een warme dag, het was buiten steeds vol. De bediening was wisselend Buiten is er een speeltuin.
Hebben net heerlijk gegeten op het terras We waren eigelijk veel te vroeg, maar werden hartelijk verwelkomt en mochten zelf een plekje uitzoeken op de zaterdagavond. Bediening was vriendelijk ook naar onze dochter heel aardig en behulpzaam. Bediening werd snel opgenomen en bediening was snel en vriendelijk. Eten was echt heel erg lekker en had een goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke speeltuin erbij voor de kinderen zowel binnen als buiten. We hebben genoten, Bedankt!
Vriendelijke bediening. Lekker gegeten máár duur! De groenten bestond uit n paar champignons. Patatjes een heel klein beetje en te vet, prijs 3,50, zo ook zoete aardappels heel klein beetje voor 3,50, het vlees was goed maar pittig geprijsd als je daar verder niets bij krijgt. Groenten moest je er ook bij kopen zoals salade voor 4 euro.. Al met al totaal heel erg duur voor wat je krijgt! Mooie ambiance maar harde muziek. Parkeren: 9,50 betaald voor het parkeren. 18.00 19.30 uur 5 euro en van 19.30 -tot 9.00 uur 4.50 euro. Schandalig!!
Een steak niet al te mals ter grote van een tennisbal, 19,50, met nog net geen hele champignon in stukjes en een koffielepeltje pepersaus. Verder niets op mijn enorme bord. Alle side dishes apart bestellen dus een beetje patat met mayo 3,50 en een beetje sla 4,-. Al met al een fantasieloos gebeuren voor veel te veel geld. Ik kom uit Katwijk en dit was een bezoekje na lange tijd en het is weer tegen gevallen. Geen dessert genomen en ook geen extra drankje meer. Eens en nooit meer voor ons!
We zaten er oké tot dat er een luidruchtige groep binnen kwam. Voorgerecht was bij alle 3 prima. De steak was niet zo gebakken als afgesproken. Geluk konden we ruilen. Ik iets mee doorbakken mijn tafelgenoot juist wat rauwer. Voor het geld kreeg je een matig hoofdgerecht. Sla en frietjes moet je appart erbij bestellen. Als je dat niet doet heb je geen volledig hoofdgerecht. Mijn tafelgenoten waren tevreden over het toetje.
Altijd goed eten hier wat dat betreft. Heerlijke mix besteld en ikzelf een hamburger. Altijd goed. Helaas waren op het moment de zoete aardappel friet op. Hadden wat anders als advies besteld. Was eigenlijk een normale patat flip pinda en mayonaise, was voor ons niet voor herhaling vatbaar maar smaak uiteraard goed.Eten: 5/5
Eind december 2022 bij Hudson geluncht. Bediening was redelijk, maar wat ongeïnteresseerd. Het duurde lang voor we drinken konden bestellen en lang voor het geleverd werd zeker 20 minuten zitten wachten. Het duurde ook lang eer we de lunch hadden, zo'n 3 kwartier. Mijn vrouw is nog gaan vragen of ze ons vergeten waren... Wat we voorgeschoteld kregen viel ons tegen. Een Korean Vegan Chicken lunch was alleen een broodje met een burger en wat saus erop voor € 16,00. Voor die prijs verwacht je meer. Al met al alles best aan de prijs. Dus nee, wij komen hier niet meer.
Karige porties, de laatste hoofd gerechten waren er pas toen de eerste al op waren, kwaliteit van het vlees en "gamba's" echt te kleine garnaaltjes onder de maat. Wel vriendelijke bediening en een prima glas wijn erbij.
Veel te duur voor wat er geserveerd wordt. Een fantasieloze hamburger, een blonde krullebol met een arrogante houding die ik als eigenaar al lang ontslagen had. Eigenlijk had ik zonder te betalen weg moeten lopen.
Vriendelijke bediening, maar matige kwaliteit. Spareribs waren wat taai. Biefstuk was matig. Niet direct slecht, maar matig. Niet botermals of van het bot afvallende gaar zoals je zou willen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid