facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson

Hudson

Info

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.

Geschiedenis

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great lunch & dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Hugo de Grootlaan 2 , Zoetermeer 2729 NC, NL
Telefoonnummer: 079 740 0040
ln.nosduhtnaruatser@reemreteoz
Stad: Zoetermeer
Route: Hugo de Grootlaan 2
Postcode: 2729 NC



op zoek naar gerelateerd: hudson bay, werken bij hudson, hudson gent, hudson bay amsterdam, hudson bay nederland, hudson recruitment, hudson gent vacatures, hudson brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Place La Place 3 km Een fijne La Place langs de A4. Goed te bereiken vanaf Amsterdam of Den Haag. De ligg...
McDonald's McDonald's 3 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Zoetermeer Zilverstraat. Hier vind je alle ba...
Recensies
De high tea is een aanfluiting. Eten is lekker maar zeer karig terwijl je wel de hoofdprijs betaalt 25,50 pp. Volgens Hudson zelf was deze hoeveelheid voor andere klanten overweldigend en kregen ze het niet eens op. Wellicht waren dat mieren. Hadden we een burger genomen als lunch dan waren we stukken goedkoper uitgeweest én een normale portie eten gehad.
Het duurde een minuut of 20 voordat we de lunchkaart kregen. Het duurde ook weer even alvorens onze bestelling werd opgenomen en daarna gebracht. Het 12 uurtje was lekker maar normaal zijn het 3 boterhammen en een kopje soep. Hier 2 boterhammen. Er zat geen boter bij, toen ik vroeg om boter kwam het in een bakje rechtstreeks uit de vriezer. De huisgemaakte tomatensoep was smakelijk. Het eten van mijn vriendin was ook goed. Gelukkig kon ze voor andere sla kiezen bij het broodje Carpaccio ipv de standaard Ruccola. Op zich goed eten en zitten maar er zijn betere restaurants. Dit zit voornamelijk in de snelheid van de nog jonge bediending bij Hudson.
Lang moeten wachten op het eten. Bediening was vriendelijk. Op zich wel lekker gegeten, wel heel erg overpriced voor kleine porties.Aanbevolen gerechtenSpare Ribs, Hudson Burger Classic, Mixed Grill en Korean Crunchy Chicken
We waren er met een groep gaan eten 14 personen en het was super lekker fijne service kwamen genoeg vragen of iets aanbieden. Aanpassingen maken niet uit bv een extra sausje of iets er eventueel af bv de kaas van de hamburger. De sfeer was top. Er was genoeg parkeerplek maar we waren op een zonnige dag gegaan dus de meeste kwamen op de fiets of lopend.
Heerlijk gegeten en gedronken, vriendelijk personeel. Het restaurant zelf heeft een warme zweertje. Wij gaan hier zeker nog wel een paar keer eten.
Bediening en sfeer waren top! Nachos waren heerlijk!! Alleen leek de patat wel 2 keer gezout. En zat er iets teveel saus op de burger. Verder een hele leuke avond gehad! Ik kom zeker terug.
Heerlijk gegeten bij Hudson. Ondanks het mooie weer hebben we ervoor gekozen om binnen te zitten ivm hooikoortspatient. Vooraf hebben we diverse gerechtjes gedeeld. Als hoofdgerecht kozen we voor spareribs, entrecote en crispy chicken burger. Het eten was zeer goed. De spareribs waren mals en de entrecote was medium rare gebakken. We hadden een jarige in ons gezelschap waaraan extra aandacht werd besteed door het draaien van "Lang zal ze leven" en een vuurwerkfontein op het dessert. Kortom, een leuk restaurant waar je heerlijk kunt eten voor een gemiddelde prijs.
We zijn beetje teleurgesteld. Hoewel smakelijk, veel te weinig voor de bizarre hoge prijs. Sorry maar bijna 7 euro voor 4 plakjes courgette en stukje paprika en 1 mais kolf in 3 stukjes gesneden is niet normaal. Maar goed dat we extra dingen hebben bij besteld want groenten en patat moet je los bij bestellen anders heb je alleen stukje vlees of vis. voor de prijs dit je ervoor betaald, verwacht je het erbij. We hadden ook gemeld dat ons etentje een speciale gelegenheid was. Jammer dat er niets aan gedaan werd. Had leuk geweest, al zouden ze 1 vuurwerk pijltje in bolletje ijs hebben gestopt of zo iets. En dan staat er op kaart soya of haver melk en dan hebben ze het niet in Zoetermeer. Niet leuk als je lactose problemen hebt. Al met al....met toch wel teleurstelling naar huis.
Als Vegan niet de beste plek. Ze hebben een avocado ding, die is wel prima, maar: 1. ik vroeg of de extra salade helemaal plantaardig was, "ja" zegt ze 2. Toen ik die kreeg bleek die dat niet te zijn want een halve ei is wel een duidelijk hint wel lekker met kikkererwten 3. Ik vroeg of ze dat konden fixen, want de saus was ook niet zeker 4. Ik kreeg een nieuwe met alleen rauwe sla en rode ui. Waar waren de kikkererwten?? Die zijn niet gemaakt van kikkers hé! 5......? 6. Ik vroeg om azijn om 't nog smakelijk te maken, want ja, anders kan ik net zo goed buiten gaan grazen Vegetarische menuopties: Vegetarisch wel goed te doen, maar vegan begrepen ze niet zo goed
Wij hebben hier tweede kerstdag gegeten. De sfeer was top, live muziek, een kerstman. Vriendelijk personeel wat meerdere keren vraagt of alles naar wens is, daar hou ik van!!! en heerlijk eten. Voor ieder wat wils. Ik had heerlijke biefstuk. Was heel blij met me keuze! Kindvriendelijkheid: Leuke speelhoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid