facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hudson Den Haag Statenkwartier

Hudson Den Haag Statenkwartier

Info

For the hungry & Thirsty - Food with an american bite, easygoing & delicious

Geschiedenis

Tasty food with an american bite! Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style.



"Tasty food with an american bite!Hudson offers a great dining atmosphere, with an urban & comfy feeling. American food classics rule the menu such as BBQ ribs with Coca Cola glaze, smashing smokey salmon, beef wrap and a large selections of delicious burgers. Your first visit? You should really try the famous Hudson Burger! Taste this one and you know why this place is stuffed with people most of the time. The vegetarian options offer a selection of fantastic meat substi-tutes, from the Vegetarian Butcher. The Hudson bar is a great place to start the evening with cocktails and bar snacks to share with friends."
Adres: Aert van der Goesstraat 21-23, 2582 AH Den Haag
Telefoonnummer: 070-3585330
Stad: The Hague
Route: Aert van der Goesstraat 21-23
Postcode: 2582 AH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 01:00
Dinsdag: 11:00 - 01:00
Woensdag: 11:00 - 01:00
Donderdag: 11:00 - 01:00
Vrijdag: 11:00 - 01:00
Zaterdag: 16:00 - 01:00
Zondag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: hudson den haag centrum, restaurant hudson den haag city centre den haag, restaurant hudson den haag statenkwartier, aert van der goesstraat, den haag, hudson zoetermeer, hudson menu, hudson almere, hudson kijkduin, hudson rotterdam
Recensies
De sfeer was bij binnenkomst aangenaam. De leren banken, bakstenen muren en houten stoelen en tafels geven het restaurant een warme sfeer. Echter ging het vanaf het moment van zitten al fout. We hadden gereserveerd, op een doordeweekse dag en buiten de drukke uren, en we werden niet te woord gestaan. Na lang wachten hebben we maar gewoon ergens plaatsgenomen. Er kwam niemand om ons een menu kaart te geven dus deze heb ik maar gehaald bij de bar. Na lang wachten werd ons gevraagd of we iets wilde bestellen. Helaas werd ons drinken tot twee maal toe verkeerd geleverd. Het eten was zeer ondermaats. Het stokbrood met alioli was lekker, maar dit kwam alleen door het brood want het was geen Texas alioli. De nachos waren oke, maar helemaal zacht geworden door de gigantische hoeveelheid zure room, guacamole en salsa die ze er bovenop hadden gelegd. Wij kozen allebei het geregd genaamd mix up, zodat we alles van hen konden proeven. Op de fotos ziet u hoe zo'n zogenaamde mix up eruit ziet. Helaas ziet het er veel beter uit dan hoe het smaakte. De worst was zout met een harde buitenkant, de kipsate was roze van binnen en de pindasaus heeft er zolang opgelegen dat deze hard begon te worden. De spareribs waren taai en smakeloos. Ook was al het eten op kamertemperatuur. De burger was oke van smaak, maar niet heel veel meer dan dat. De patat was wel lekker. We hadden zin in een desert maar we durfde het niet aan. Voor wat snacks en drankjes is het denk ik een prima plaats, maar dan wel aan de bar zodat je zelf een oogje in het zeil kan houden. Vegetarische menuopties: Week zonder vlees opties, plus met V aangeduide gerechten op de menukaart.
Ik heb biefstuk van 160gr. besteld en voor mijn dochter kids burger. Bij de kindermenu zit frietjes en ijs inbegrepen. Ik moest friet erbij bestellen. Ik ben best kritisch met eten en vooral vlees, maar bij Hudson was het eten echt super lekker, goede kwaliteit. De hamburgers waren ook echt smakelijk. Zeker aanrader. Vegetarische menuopties: Ze hebben ook superlekkere vega burger. Je zou nooit denken dat deze burger vega is. Kindvriendelijkheid: Super kindvriendelijk. We waren met 7 kinderen. Ze kregen kleurplaten en kleurpotloden.
Helaas begon het al verkeerd bij het binnen komen. Na lang wachten hebben wij zelf om de menukaarten moeten vragen. In verband met een musical hebben wij 2 uur gerekend om te eten. Wij zijn uiteindelijk zonder hoofdgerecht weggegaan. Een paar keer aangegeven dat wij al heel lang 45-60 min wachten op het voorgerecht en eerst de reactie “oh yeah but everyone goes to the theatre” en vervolgens “ja wij kunnen hier helemaal niks aan doen” wanneer wij rustig en vriendelijk naar ons eten vroegen. Uiteindelijk toch wat geïrriteerder geworden en ben ik het gesprek aangegaan met de “manager” maar ook hij was niet vriendelijk en het gesprek werd meerdere keren doorbroken door een andere bediende met een grote mond “ja wat is nu je probleem dan?” Met een treurige ervaring het restaurant uitgelopen, waarna we vervolgens het terras op kwamen en de bediening daar rustig aan tafel zien zitten, klagen over ons als gasten. Belachelijk!! Verspil je tijd niet en kijk even verder, tijdens het lopen ongeveer 3 tentjes tegen gekomen die er veel leuker uitzagen! Ik heb nog nooit zo een slechte restaurantervaring meegemaakt.
We kwamen hier op aanraden van het theater forum. We hadden om 20.00 een voorstelling en om 18.30 gereserveerd. Ruim de tijd zou je denken. We konden alleen het hoofdgerecht eten. Aangezien we daar al 80 minuten op moesten wachten. Om ons heen nog meer mensen die hetzelfde hadden. We vroegen om 18.45 of ons eten er aan kwam. Zo... was het antwoord. Om 19.00 weer gevraagd toen zou het er met 5 minuten zijn. Dat werden er 10. Dan kan een mixed grill om 18.45 niet zo klaar zijn maar is er nog niet eens mee begonnen! De service was daardoor heel slecht de 2 meisjes van de bar deden hun best maar hier had management moeten ingrijpen. Niet meer aannemen dan je kan en zorgen dat je keuken doet wat ie moet doen. En.. communiceren!!! Laat weten dat t langer duurt. Dan is de frustratie al een stuk kleiner. Theater ook aangeschreven om deze aanbeveling niet meer te doen.
We kregen pas na 45 minuten ons voorgerecht nadat we vroegen waar het bleef. Daarna 1 uur gewacht te hebben op het eten gevraagd waar dit bleef kregen we als antwoord nog 5 minuten de kok staat er alleen voor. Nadat dit er na 15 minuten nog niet was besloten om weg te gaan omdat we er al 2 uur totaal zaten. Wel betaald voor hetgeen wat we wel genuttigd hebben, hoefden we alleen de drank te betalen. Zo zonde om zo’n goede naam te grabbel te gooien.
Lekkere eten Je moet wel lang wachten Maar is het wachten wel waard Team bride Bachelorette party
Bij Hudson geserveerd omdat de website van het theater dit adviseerde. Van te voren nog gemaild met de vraag hoelaat we er moesten zijn om op tijd naar de voorstelling te kunnen gaan. Na 80 minuten kregen we eindelijk ons voorgerecht nachos die ook nog niet alle ingrediënten bevatte. Er werd steeds gezegd dat het er zo aan kwam en dat iedereen naar het theater moest, maar het eten kwam maar niet. Met nog 10 minuten te gaan voor we weg moesten hebben we het hoofdgerecht gecanceld en zijn we met bijna lege maag vertrokken. De sfeer was ook niet gezellig omdat er veel mensen gestressd zaten te wachten op eten dat maar niet kwam. Erg jammer, want het menu leek veel belovend.
Veel te lang wachten op veel te duur eten wat ook niet lekker is. Jammer! De bediening werkt hard maar als je met zo weinig personeel zo’n zaak wil runnen moet je echt iets veranderen!!!Eten: 1/5
Amerikaans restaurant in Scheveningen met een leuke sfeer. Hudson biedt typisch Amerikaans eten zoals steaks, maar ook eten uit Mexico zoals taco's. Er zijn vegetarische opties zoals zalm. Ik raad zelf de Korean Crunchy Chicken aan. Vegetarische menuopties: Salades zijn mogelijk. Speciale dieetwensen: Opties voor veganisten zijn mogelijk.
De tent ziet er wel leuk uit, maar eten is te duur, 2 stokjes saté en half gekookt eitje plus wat losse kroepoek voor 18,50 Dan ook nog friet extra moeten bestellen want dat zit er niet bij Personeel is jong en weinig ervaren, wou mijn bierfles al meenemen terwijl het nog half vol was 1 keer geprobeerd, maar zal er niet meer terug gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid