facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Wervershoof

Hubo Wervershoof

Info

Welkom op de Facebook pagina van Hubo Wervershoof. Blijf op de hoogte van leuke acties, deel je ideeën en kom in contact met andere klanten van Hubo Wervershoof door op de 'vind ik leuk' butten te klikken. Zie ook www.hubo.nl voor actuele aanbiedingen.

Geschiedenis

Hubo heeft in Nederland de meeste ervaring op het gebied van doe-het-zelven. Wat in 1933 begon als Houthandel Utrecht en bekend werd met Hubo maak-het-zelf producten, is uitgegroeid tot de huidige Hubo organisatie waarbij meer dan 200 winkels zijn aangesloten. Uiteraard gaat Hubo met zijn tijd mee maar wat al die jaren hetzelfde is gebleven, zijn het vakmanschap, de klantvriendelijkheid en de persoonlijke benadering door de ondernemer. De vakman die zijn klanten persoonlijk helpt met alle klussen in en om het huis.

Specialist
Persoonlijk, vakkundig, informatief en professioneel zijn dé pijlers van Hubo. Hubo onderscheidt zich juist in díe klussen waarbij extra advies nodig is en artikelen die op maat gemaakt moeten worden. Denk aan binnen- en buitendeuren, raamdecoratie, buitenzonwering, horren, veiligheidsbeslag, deurbeslag en verf. Hubo komt bij je thuis om op te meten en kan de bestelde artikelen bij je thuis afleveren. Wanneer je hulp nodig hebt bij het monteren dan kan dat ook geregeld worden. Precies hoe jij het wilt.



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Simon Koopmanstraat 63, 1693 BB Wervershoof
Telefoonnummer: 0228584155
Stad: Wervershoof
Route: Simon Koopmanstraat 63
Postcode: 1693 BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Nederland, Hubo Olst Openingstijden
Recensies
2 rolhorren laten plaatsen, keurig op maat en juiste kleur. En vlot geplaatst,
Op zich ok, maar de prijzen in de winkel komen regelmatig niet overeen met de prijs bij de kassa. Een verlengsnoer 8 euro verschil met de prijs bij het schap vind ik wat onhandig. Verder aardige mensen.
Keurige nette doehetzelf zaak vriendelijke mensen goede service en alles voor de doehetzelvers en profs de enigste in Wervershoof, Onderdijk en Andijk. Tevens het adres voor prachtige zonneschermen met afstandbediening
Prima zaak, goede service
Nette winkel, onwijs leuk personeel en goeie producten. Breed assortiment.
Wij hebben een paar schuifwandkasten gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd en we zijn super blij met het eindresultaat. Heel erg bedankt aan Theo en zijn team!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Super fijn geholpen voor een kraan aansluiting, prettige vakmensen.
Ze zijn niet in staat om je direct te helpen of te informeren ook al ben je de enige in de winkel. Ik was moeilijk toen ik om info over een binnendeur vroeg. De persoon die er over ging was er wel maar wilde niet komen. Hoe bijzonder is dat. Hier kom ik dus nooit meer.
Goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid