facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Spakenburg

Hubo Spakenburg

Info

Wij zijn een speciaalzaak gespecialiseerd in ijzerwaren, installatiematerialen, elektra, (elektrische) gereedschappen, pvc, deurbeslag/sloten/sleutels etc.



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Colijnstraat 66, 3752 AS Spakenburg
Telefoonnummer: 0332980388
Stad: Spakenburg
Route: Colijnstraat 66
Postcode: 3752 AS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Smid Spakenburg, Hubo Haren, Hubo NL, Hubo Maastricht, Hubo Middelharnis, Hubo Kampen, Hubo Heinkenszand, Hubo Ureterp
Recensies
Heel erg goed geadviseerd. Oplettende medewerker die zag dat we vreemde combi kochten, ons daarop wees en passend alternatief bood.
Voor een hubo een zeer ruime winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een van mijn favoriete winkels...:
Hele vriendelijke medewerkers. Heb telefonisch besteld en alles stond netjes op maat gezaagd klaar. Fijne bouwmarkt.
Tot zo ver goed. Werden goed en met kennis van zaken geholpen. Nu de bestelling nog even afwachten.
Wat een geweldige bouwmarkt, waarbij je altijd gastvrij wordt geholpen. Maar ook een bijzonder compliment voor de eigenaar Erik. Staat altijd voor je klaar, is deskundig en helpt je altijd met bijzondere oplossingen
Nette winkel met een redelijke ruim assortiment. Ook bij vragen word er goed geholpen.
Vriendelijk personeel, goed assortiment.
Super bouwmarkt oke het kost wat meer dan bij de praxis of gamma, maar de service is bij de multimate veel beter. Vooral het op maat laten zagen is geweldig scheelt een hoop werk.
Fijne winkel in Bunschoten dus 5 sterren voor deze winkel het personeel probeert je op alle mogelijke manieren te helpen. Helaas adverteert het hoofdkantoor met een lamp die ze niet in het assortiment hebben. Dat is best heel raar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid