facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Mierlo

Hubo Mierlo

Info

Bouwmarkt.



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Prelaat Brantenstraat, 6, 5731 JE Mierlo
Telefoonnummer: 0492-661289
Stad: Mierlo
Route: Prelaat Brantenstraat, 6
Postcode: 5731 JE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Helmond, Hubo xxl, Hubo Nederland, Hubo Hoofddorp, Hubo Amsterdam, Hubo Woerden, Bouwmarkt Helmond, Hubo Den Bosch
Recensies
Als niet klusser altijd prima geholpen en retour was ook nooit een probleem.
Fijn om deze zaak in het dorp te hebben. Service waar een bouwmarkt niet tegenop kan !
Goede zaak mooie winkel met veel goede huishoudelijke accessoires en ook leuke hebbe dingetjes
Een bedrijf waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat.
Tsja, een bouwmarkt. Maar ... met deskundig personeel!
Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken, goede service o.a. thuisbezorging, terugbrengen als iets onverhoopt niet past, materiaal op maat zagen, advies, makkelijk bereikbaar, ruime parkeergelegenheid, met sommige artikelen best redelijk aan de prijs.
Zeer goede service, en vriendelijk personeel
Je wordt eerlijk en goed geholpen
Ze hebben hier kennis van zaken, zijn altijd vriendelijk en wat je nodig hebt, kun je 9 van 10 keer wel krijgen, kortom, een fijne bouwmarkt wat we in Mierlo zeker niet kunnen missen.
Klein maar fijn is hier zeker van toepassing, groot assortiment en ze denken goed met je mee. Daarnaast goede service en hebben wij nu nog plezier van de inloopkast en de luxaflexen die we door hen hebben laten plaatsen . Met recht voor mij de beste bouwmarkt in de regio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid