facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo

"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: 121 Hoofd straat, 9982 AC Uithuizermeeden
Telefoonnummer: +31595412564
Stad: Uithuizermeeden
Route: 121 Hoofd straat
Postcode: 9982 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Toegankelijke en nette winkel, met een zeer ruim assortiment en fijn en vakkundig personeel. Vandaag weer netjes geholpen, men denkt met je mee en geven je deskundig advies zoals over diverse types buitenkranen en waarop te letten bij het monteren. Kom er graag, aanrader!
Zeer behulpzaam en deskundig. Je krijgt altijd gebruikstips bij het product dat je koopt. Ook altijd goede kwaliteit!
ff via social media gevraagt ,of ze ook antimarter spray verkochten, na een positief antwoord , ff naar Loppersum , wist niet dat er zo,n mooie Hubo in zo,n klein dorp zat. Top!! en prima uitleg gehad!
Vakkundig en vriendelijke hulp. Aanrader!
Een lokale zaak voor de doe het zelfer. De bediening is vriendelijk en over het algemeen zeer deskundig. Het assortiment is breed. En de prijzen zijn redelijk. De service is zeer goed.
Prima service, goed geholpen door medewerker
Hier kan je alles krijgen voor het klussen in en om het huis. Een groot assortiment aan onderdelen en gereedschappen. Alle soorten kleuren aan verf kan hier gemaakt worden. Voor tuinieren kan je hier eveneens heel goed terecht.
Prima persoonlijke aandacht en service, vakkundige bediening
Ik kom hier al langer, en pas vandaag had ik iets nodig dat ze niet hadden. Een goed aanbod voor een vrij klein filiaal t.o.v. een gamma of hornbach. Service staat voorop.
Ja leuke winkel goed personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid