facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo Duwêl Nieuw Vennep

Hubo Duwêl Nieuw Vennep

Info

Welkom op de Facebookpagina van Hubo Duwêl in Nieuw Vennep!

Geschiedenis

Onze winkel begon rond 1900 met verkoop vanaf paard en wagen. Na een aantal jaren begon de tweede generatie Duwel met de uitbreiding van een winkelpand. Met inmiddels de vierde generatie Duwel aan het roer kun je met recht spreken van een flinke dosis ervaring en vakmanschap binnen onze gelederen. Verkoop vanaf een paardenkar doen wij al lang niet meer: inmiddels hebben wij een groot assortiment en zijn we gespecialiseerd in schuifdeurkasten, vakverf en houtbewerking. Ook voor horren, hang- en sluitwerk of het maken van een reservesleutel kun je bij ons terecht. Ons team staat altijd paraat voor iedere klus. We hebben het beste advies voor de doe-het-zelver, de professionele klusser als de industrie.

Adres: Hoofdweg 1322, 2153LT Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252672286
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1322
Postcode: 2153LT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Praxis Nieuw-Vennep, Hubo doe-het zelf, Hubo NL, Hubo Ermelo, Hubo Sneek, Hubo Middelharnis, Hubo Hedel, Hubo Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 0 meter In de Hubo bouwmarkt te Nieuw Vennep is het prettig verblijven. De meeste technische ...
Recensies
Wordt er altijd vriendelijk, vakkundig geholpen. Heb vaak een vraag; hoe ik het beste kan oplossen. Altijd een goede suggestie.
Goede spullen/materialen en je kunt er ook terecht voor een deskundig advies weten waar ze het over hebben en je wordt vriendelijk geholpen, daar kan menig bouwmarkt èèn puntje aan zuigen.
Een doe het zeldzaam die een beter sortiment heeft. Als je iets bijzonders zoekt daar heen gaan.
Prima service en maatwerk. Aanrader. In ieder geval geen retail opzet. Voor mij top als klusser van kleine hoeveelheden en een goed advies.
Altijd vriendelijk en goed advies. Vanwege Corona werken ze met een afhaalbalie. Eerst even bellen en dan ophalen.
Het hout was krom en scheef gezaagd. Dat laatste kwam door de zaagtafel zeiden ze: die was oud en afgekeurd! Ondertussen rekenen ze wel veel meer voor dat hout dan andere bouwmarkten. Echt een afknapper dit.
Oude winkel waar ik vroeger kwam. Nog steeds top. Bellen en ophalen als het er is natuurlijk...
Prima winkel, uitstekend en goed gekwalificeerd personeel met een bovenmatige service.
Supper vriendelijk zijn ze daar.
Prima winkel, ruim assortiment, uitstekend advies, medewerkers met kennis van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid