facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo/DUIJTS Zonwering

Hubo/DUIJTS Zonwering

Info

Kasten, rolluiken, zonwering, horren, laminaat, velux, hout, deuren, naamplaatjes, deurbeslag, hang- en sluitwerk, heroal, screens, sikkens, behang



"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Kerkstraat 16, 6031 CH Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495-626309
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 16
Postcode: 6031 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Nederland, Hubo screens, Prijzen screens Hubo, Hubo Amsterdam, Hubo Olst Openingstijden, Hubo Woerden, Openingstijden Hubo Leiden, Hubo Doorwerth
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 6 meter Geweldige service, lieve mensen, die hun bedrijf met liefde runnen.
Recensies
Geweldige service, lieve mensen, die hun bedrijf met liefde runnen.
Mooie winkel. Word goed geholpen Zeer overzichtelijk .
Zeer ruim assortiment, zeer klantvriendelijke behulpzame medewerkers.
Hubo Nederweert bezocht vanaf ons vakantieadres voor een reserve sleutel van de caravan. Het was even een uitdaging geen standaard type maar uitstekend geholpen met een maatwerk oplossing.
Afgelopen maanden meermalig gehad dat het prijskaartje en kassaprijs niet overeenkomen. 20 procent van het bedrag erbij. Kassamedewerker aangesproken en deze beweerd dat de prijs bij de kassa de goede prijs is. Niet netjes, strafbaar zelfs, artikel 326 WvS! Dus mensen let even op! En winkel maak het op orde, volgende keer doe ik aangifte!
Niet goedkoop, maar hebben heel veel bruikbaar materiaal. Je kan schroeven per stuk kopen, of per 100, bijvoorbeeld. Aardig en behulpzaam personeel.
Vroeg open op maandag en een groot genoeg assortiment van installatiematerialen om er alles te kunnen vinden. Het personeel is heel behulpzaam en weet ook alle details van de producten die men verkoopt. Ook wordt tijdens het afrekenen op details gelet: was het echt de bedoeling om grijze kit te kopen, of was het eigenlijk wit bedoeld?
Mooie winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is alles te krijgen wat je nodig hebt om een klus naar behoren uit te voeren. Spijkers en schroeven zijn per stuk verkrijgbaar zodat het niet nodig is om na een klus grote hoeveelheden over te houden. Het enige nadeel is dat de prijs wat hoger is dan bij de normale bouwmarkt. De kwaliteit van de producten is echter uitstekend. Deze zaak is dan ook een aanrader voor de kleine klusser die niet veel materiaal hoeft over te houden na een klus. Tevens kan je er alle houtsoorten op maat laten zagen zodat je thuis de zaak alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten.
Vriendelijk en kundig personeel. Waar bepaalde items in andere doe-het-zelf winkels alleen in grootverpakking te koop is, kun je hier vaak een scharniertje, haakje, etc. per stuk kopen. Prijzen zijn verder ook heel OK en niet of niet veel hoger dan de grote concurrenten.
Ondeskundig personeel, vraag je om een plint krijg je een deurombouw voorgeschoteld, vraag je om een coach kabel voor tv en radio, ja ja dit zijn 2 verschillende kabels, NIET dus, een andere werknemer was wel kundig en behulpzaam.......
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid