facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Jan Jacobstraat 1, 9163 HG Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-542320
Stad: Nes
Route: Jan Jacobstraat 1
Postcode: 9163 HG



op zoek naar gerelateerd: hubo hoofdkantoor, hubo klantenservice, hubo xxl, hubo limburg, nieuwsbrief hubo, kortingsactie hubo, hubo openingstijden, hubo klantenkaart
Recensies
Super goed geholpen bij het uitzoeken van een vlieger. Namen uitgebreid te tijd en wisten er veel van. Erg prettige zaak en niet geheel onbelangrijk, de vlieger is top!
Bij de Hubo regeert de menselijke maat; gewoon vakkundig en prettig advies voor vele zaken. Bovendien een winkel waar je niet snel misgrijpt, vele artikelen aanwezig voor de klussers. De vliegershop is ook goed uitgerust voor de vliegeraars onder ons. Mijn matrasje en vooral de speedwing delta t/m windkracht 6 is altijd mee naar het strand. Kortom winkel waar je weer komt. Prijs/kwaliteit is redelijk. Kwaliteit goed, prijzen iets boven de middelmaat.
Desondanks het tonen van haar ziektepas weigerde de eigenaar van de zaak onze beppe gebruik te laten maken van het toilet. Werden onvriendelijk afgewezen terwijl dat in principe niet zou moeten kunnen.
Mooie winkel met leuke souvenirs, kado artikelen en een zeer uitgebreid assortiment Vliegers. Uiteraard ook een bouwmaterialen winkel
Veel kites alleen als je daar als beginner een kite wilt kopen raad ik je aan om hun goed om uitleg te vragen ze doen het namelijk niet uit hun zelf.
Leuke bouwmarkt én souvenir winkel in één. Gelegen in het mooie centrum van Nes
Fijne winkel, souveniers, klusmateriaal en ook goede messen/ mesjes zoals bijvoorbeeld een aardappel schiller.
Vroeger was de vliegershop voor mijn gevoel veel groter. Viel me nu wat tegen. Wel aardige collectie zakmessen.
Mooie HUBO, wat meer personeel zou wenselijk zijn. Voor een vraag moet je lang wachten en als je die stelt wordt geacht zelf te kijken waar je met z'n tweeën al geruime tijd gekeken hebt. Op de vraag u weet beter waar het moet hangen kwam de medewerker zuchtend onze kant op.
Leuke kadootjes gehaald en tentharingen ..handige winkel..voor ieder...wat te vinden en aardig personeel :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid