facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
Adres: Dorpstraat 43-A, 6097 AM Heel (plaats)
Telefoonnummer: 0475-571293
Stad: Heel
Route: Dorpstraat 43-A
Postcode: 6097 AM



op zoek naar gerelateerd: Hubo Maasbracht, Hubo assortiment, Hubo Gennep, Hubo Herten, Hubo winkels, Multimate assortiment, Hubo Haren, Hubo Heythuysen
Recensies
Ruim opgezette winkel waar je een redelijk assortiment van doe het zeld producten kan vinden. Wat ze niet in de winkel hebben staan kun je laten bestellen en in de meeste gevallen de volgende dag ophalen. Vriendelijk personeel. Niet zoveel parkeerruimte voor de deur. Centraal in het dorp gelegen.
Fijne winkel, heeft veel en vriendelijk personeel.
Rij nog liever naar Maasbracht of Roermond, jammer!
Een beetje lompe behandeling van de eigenaar krijg je als je vraagt waar iets ligt. Hij moet een voorbeeld nemen aan de Gamma waar ze met je meelopen en het artikel aanwijzen. Kom hier nooit meer.
2e keer geen goed advies.
Erg onprettige man die me kleinerend toesprak en achteraf gezien ook nog onjuist had geïnformeerd. Ik kom er nooit meer!
Groter dan je aan de buitenkant denkt. Volledige bouwmarkt waar de doe het zelfer alles kan krijgen. Behulpzaam personeel.
Kon beter de service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid