facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Loenenseweg 13, 6961 CL Eerbeek
Telefoonnummer: 0313-651929
Stad: Eerbeek
Route: Loenenseweg 13
Postcode: 6961 CL



op zoek naar gerelateerd: IJzerwaren Eerbeek, Gamma Eerbeek, Hubo Brummen, Hubo Doesburg, Hubo Dussen, Hubo Spakenburg, Hubo Edam, Hubo Delfgauw
Recensies
Je wordt hier altijd uitzonderlijk vriendelijk geholpen. Verassend ruim assortiment voor het oppervlak van de winkel
Leuk bedrijf met prima service En goede beheerder.
Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam met een goede kennis van de producten en denken altijd met je mee.
Vriendelijk behulpzaam personeel, een handige winkel om in de buurt te hebben.
Goede winkel, niet een van de goedkoopste, maar daar staat tegenover, dat de kunde van de verkopers behoorlijk hoog ligt. En daarmee bedoel ik de kunde van de huidige producten. Van oudere soorten heb ik gemerkt, dat die kunde er zowat niet is. Bijvoorbeeld waterglas, oudere namen van producten. Een verkoper wist bijvoorbeeld niet, wat een lenskopschroef was... Maar over het algemeen: best goed!!
Nette winkel met vriendelijk personeel
Goede winkel voor de meest voorkomende dingen die je nodig hebt
Vriendelijk personeel. Prima geholpen.
Voor kleine dingen ook niet super.
Heb een nieuwe dak op mijn carport laten plaatsen. Dat is al naar meerdere keren mailen en bellen uiteindelijk gelukt. Het moet nog iets afgewerkt worden, dus weer mailen en een paar keer in de winkel geweest. Het personeel heeft iedere keer een notitie gemaakt, maar nu alweer een maand verder. En nog geen reactie, sorry dat verdient geen schoonheidsprijs. Op zo'n moment denk ik jammer dat ik al betaald heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid