facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
Adres: Hoofdweg 6, 9422 AE Smilde
Telefoonnummer: 0592-414131
Stad: Smilde
Route: Hoofdweg 6
Postcode: 9422 AE



op zoek naar gerelateerd: Hubo Nederland, Hubo Olst Openingstijden
Recensies
Voorheen filiaal van Hubo. Onder eigen naam verder met nog steeds zeer uitgebreid assortiment. Altijd behulpzame eigenaren in de winkel met goed en eerlijk advies.
Loctite 55 gehaald. Soms wordt je verrast, dat een gamma/Praxis het niet heeft maar Hubo wel. En voor een prijs die goedkoper is dan de anderen online. Zeer vriendelijke hulp Redenen genoeg om terug te komen.
Nette zaak, zeer deskundig personeel die echt de tijd voor je neemt, met je meedenkt en vrijblijvende adviezen geeft. Zeer prettig om naar toe te gaan. En qua prijs zal het weinig schelen met de 'grotere' jongens. Verschil zit 'm zeker in de service en deskundigheid. Hier geen 'als het er niet ligt is het er niet meer'..
Perfecte service. Vandaag elektrisch knikarmscherm met AB geplaatst door#Hubo #HuboLubbers. Paste niet helemaal op houten achtergevel maar keurig en snel opgelost. Klasse!
Goed advies, vriendelijk. Fijne winkel!
Mooie winkel, zag er netjes en overzichtelijk uit. Heeft bijna alles, en anders willen ze het wel voor je bestellen.
Zeer vriendelijk personeel goed advies erg behulpzaam op en top goede zaak
Uitstekende lijmadviezen! reparatie van een 3M ESPE Elipar S10, was gevallen
Altijd behulpzaam, vriendelijk en meedenken in oplossingen. Eigenaren en personeel zoals je het wenst en zou willen dat het overal zo is.
Goede service. Vriendelijk personeel. En gezien de grootte toch een ruim aanbod aan producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid