facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Melkweg 6-A, 2971 VK Bleskensgraaf
Telefoonnummer: 0184-691000
Stad: Bleskensgraaf
Route: Melkweg 6-A
Postcode: 2971 VK



op zoek naar gerelateerd: Hubo Nederland, Hubo xxl, Hubo Amsterdam, Hubo Nijmegen, Hubo Hoofddorp, Hubo Tiel, Hubo Koudekerke, Hubo Wormerveer
Recensies
Waardering voor de klantvriendelijkheid en service, van ons krijgen jullie een dikke 10!
Zeer vriendelijk personeel! Altijd een vriendelijk woord, ons kent ons, een echte dorpswinkel. Ik kom hier hoofdzakelijk voor het DHL service punt, ook daar nemen ze de tijd voor en helpen je keurig.
Kleine zaak. Maar de medewerkers weten je goed te helpen en ze weten ook alles om je vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden.
Goed geholpen, fijn advies. Nette service
Een dorpsbouwmarkt die je van advies voorziet en heel veel heeft.
Een prima doehetzelfshop. Redelijk veel keus, maatwerk mogelijk alsmede zonnenschermen etc. Keurige bediening. Ons kent ons.
Hubo bouwmarkt te Bleskensgraaf. Veel en breed aanbod van materialen en gereedschappen. Een aanwinst voor de inwoners van deze streek
Geweldige zaak, leuk personeel
Super winkel . Met goede service. Altijd vriendelijk.
Je wordt altijd prima en netjes geholpen hier. Het is geen mega-bouwmarkt zoals in de grote stad, maar het assortiment is zeker voldoende.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid