facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Rijksweg 26-B, 4306 AW Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0111-647010
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Rijksweg 26-B
Postcode: 4306 AW



op zoek naar gerelateerd: Multimate, Multimate assortiment, Hubo helpt, Hubo assortiment, Hubo Margraten, Hubo logo, Hubo Olst Openingstijden, Hubo Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HORNBACH HORNBACH 53 km Ongelofelijk slechte zaak na 3 dagen bezig te zijn geweest om spullen te bestellen no...
Recensies
Vriendelijk personeel met verstand van zaken die in de winkel verkocht worden. Een aanrader!
Gezellige toch ruime bouwmarkt in de dorpsstraat. Zeer kundige en vooral gezellige medewerkers die echt alles weten over de producten die ze verkopen.
Deze winkel is een begrip in Zevenhuizen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam
Viel tegen, we hebben het druk, geen mensen genoeg in buitendienst, oke dan niet!
Winkel ziet er netjes en georganiseerd uit. Personeel is vriendelijk en deskundig. Bovenal een fijne winkel ervaring
Leuk winkeltje met leuke en handige spulletjes. Qua PostNL punt is er verbetering nodig: ben nou al twee keer weggestuurd omdat ze geen verzendlabel voor me kunnen printen. Volgens PostNL zouden ze dit wel gewoon moeten kunnen.
Hele fijne winkel. Lijkt een kleine winkel maar heeft best een groot assortiment. Ouderwets meedenken en men heeft de tijd voor je. Vriendelijk personeel.
Ongelooflijk blij met mijn knikarm zonnescherm. Keurige offerte, afspraken nagekomen en de werkwijze tijdens de montage was zeer netjes en professioneel. Deze vestiging van Hubo kan ik iedereen aanraden.
Even binnen geweest tijdens het oogstfeest. Altijd leuk om ff te koekeloeren!!!
Nog nooit was deze kabouter in het dorp bij deze klus shop geweest. Binnenkomend was in verrast van de indeling. Leek wel.op een Blokker vestiging. Doorgelopen zag ik genoeg materialen welke ik nodig had en werd door een man heel aardig te woord gestaan . Vervolgens liep ik in de winkel naar een andere hulpvaardige man die mij met alle benodigde materialen en spullen hielp. Thuis bezorgen kon ook tegen een luttel bedrag. Geen punt. Toch fijn dat zo een zaak in het dorp een puike dienstverlening geeft. Topp. Gaan we terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid