facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Hoofdstraat 26, 9531 AG Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-234386
Stad: Borger
Route: Hoofdstraat 26
Postcode: 9531 AG



op zoek naar gerelateerd: Hubo Gieten, Praxis Borger, Producten Hubo, Hubo folder, Campingaz Hubo
Recensies
Heerlijk overzichtelijke winkel. Vriendelijke mensen, die altijd meedenken. Parkeren voor de deur kan in het toeristenseizoen soms lastig zijn.
Van buiten lijkt het een klein pand, maar eenmaal binnen is het een grote bouwmarkt. Erg mooi gedaan en past in het straatbeeld op deze manier. Fijn geholpen door de medewerkers van Hubo! :
Prachtig zaak en super medewerkers sters
Ik kom al vele jaren bij de hubo, altijd vriendelijk, meedenkend en deskundig personeel. Of het nu gaat om een plakje hout of een flinke verbouwing. Hier staan ze voor je klaar.
Fijn personeel. Goed assortiment in de winkel. Ze hebben bij ons, na goed advies, het voordeurkozijn gerepareerd en een fantastische op maat gemaakte voordeur met authentiek deurbeslag geplaatst. Nu deze deur grachtengroen geschilderd is, vinden wij het echt een plaatje geworden!!
Super winkel wordt goed geholpen top
Vanmorgen zeer goed geholpen met het maken van onze tafel van de camper. Niets vervelender als er iets stuk gaat tijdens de vakantie. Nogmaals hartelijke dank voor de goede hulp. Hier is de klant nog echt koning.
Prachtige winkel met een mooi assortiment aan deuren en alle andere gerelateerde artikelen. Ook een uitgebreide zonwering en gordijnen afdeling. Wat erg opviel is de netheid in de winkel en de bediening door het personeel. We zijn goed geholpen en ook snel! Goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij komen met regelmaat bij de Hubo in Borger, we worden er altijd heel vriendelijk en goed geholpen. Ook de uitleg van een gekocht product word rustig uitgelegd, dus kopen wij bij Hubo
Ze hebben gewoon altijd wat ik nodig heb ook in kleine hoeveelheid waarom naar stadskanaal als je bij hubo borger terecht kunt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid