facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Hubo is al meer dan 80 jaar een begrip onder klussers en doe-het-zelvers. Met zo'n 150 winkels door heel Nederland, helpen wij jou zo goed mogelijk jou klus te klaren. Dat doen we door uit te blinken in vakmanschap, klantvriendelijkheid en expertise. Heb je extra advies nodig, of wil je vakkundige hulp bij je klus, dan ben je bij Hubo altijd aan het juiste adres."
Adres: Beukenlaan 1-A, 3927 AJ Renswoude
Telefoonnummer: 0318-572317
Stad: Renswoude
Route: Beukenlaan 1-A
Postcode: 3927 AJ



op zoek naar gerelateerd: Hubo Nederland, Hubo Woudenberg, Hubo winkels, Producten Hubo, Hubo Hedel, Hubo Veenendaal, Hubo Zwolle openingstijden, Hubo Nijmegen
Recensies
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zojuist goed geholpen en er werd even meegedacht!
Dit is nu echt een ondernemer die service hoog in het vaandel heeft staan. Geen moeite is teveel, alles kan besproken worden. Thuis leveren en installeren, advies geven geen probleem. Kwaliteit is prima je komt hier bijna nooit tevergeefs. Keep up the good work Bart.
Ik had Pluggen met kraag nodig voor het ophangen van isolatie folie aan beton. De voorraad is een pakje van 6st. Ze regelen even een grote verpakking voor mij 200st alligator pluggen van Toggler, voor de prima service en prijs kan ik wel een dag wachten. Nu hangt de isolatie folie keurig op..
Goede service en vakbekwaam personeel
Hebben veel maar daarmee is het voor mij dan ook meteen gezegd. Ik werd niet geholpen en personeel bleef bij de kassa met elkaar praten. Toen ik uiteindelijk zelf iemand om hulp vroeg, wist zij niet wat het was en kon me niet verder helpen. Uiteindelijk zelf gevonden. Had nog een vraag maar ook die kon zij niet beantwoorden en ging de verpakking lezen... Zover was ik zelf ook al gekomen. Was de eerst en laatste keer voor mij. Helaas.
Fijne winkel en het personeel is klant vriendelijk en nemen de tijd voor je en komen met een oplossing waar je voor komt dat waardeer ik en stel op prijs vandaar 5 sterren zeer verdient
vriendelijk personeel, de winkel is zeer goed georganiseerd. behulpzaam personeel
Zeer vriedelijk en deskundig personeel. Voor een dorp een zeer ruime sortering.
Uitstekende bouwmarkt. Waar ik al jaren kom. En de service is Top. Als ze iets niet hebben bestellen zij het voor je, en meestal binnen een week is het binnen. En lekker dichtbij!
Goede informatie. Helpen je correct als je problemen hebt. Dragen goede adviezen aan. Prettige winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid