facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo DoeHetZelf

Hubo DoeHetZelf
"Ons bedrijf is in 1966 gestart als kleine doe-het-zelfwinkel, door Kees Aerts. Zijn zoon Luc werkt sinds 1972 in de winkel en heeft deze geleidelijk uitgebreid en overgenomen. Inmiddels zijn we onder de vlag van Hubo een volwaardige bouwmarkt. Op 900 vierkante meter begane grond, 300 vierkante meter bovenverdieping en een buitenterrein van 350 vierkante meter vind je alles wat je op het gebied van doe-het-zelf zoekt.Meetwerk en thuisbezorgen is bij ons gratis. In overleg met de klant kunnen de gekochte materialen bij hen thuis gemonteerd worden door onze timmerman. Naast het uitgebreide bouwmarktassortiment hebben wij op onze eerste verdieping een afdeling huishoudelijke artikelen en woonaccessoires."
Adres: Kuiperstraat 6, 2851 AV Haastrecht
Telefoonnummer: 0182-501246
Stad: Haastrecht
Route: Kuiperstraat 6
Postcode: 2851 AV



op zoek naar gerelateerd: Hubo compriband, Hubo laten doen, Hubo bouwmaterialen, Hubo olst openingstijden, Hubo klantenservice, Vloerluik Hubo, Hubo karton, Hubo verf aanbieding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo bouwmarkt Haastrecht Hubo bouwmarkt Haastrecht 2 meter Wat een geweldige bouwmarkt, van alles te koop, je kan zo gek indenken of ze hebben h...
Hubo XL Haastrecht Hubo XL Haastrecht 12 meter Deskundig advies, vriendelijk en servicegericht.
Recensies
Vriendelijk en deskundig personeel. Meestal alles op voorraad en niet zo massaal als gamma of praxis.
gezellige winkel met veel ervaring en goede informatie
Fijne hulp bij keuzes. Mooie afkortzaag gekocht
Nog nooit geweest bij deze Hubo, beetje verscholen op een klein industrie terrein. Maar alles is aanwezig dus ga daar zeker vaker naar toe.
Altijd fijn geholpen groot assortiment : en een mooi nieuw zonnescherm aangeschaft. Prachtige kwaliteit en snelle levering :
Heel fijne bouwmarkt. Met heel fijne behulpzame mensen. Dat vind je niet bij de grote bouwmarkten. Denken altijd met je mee. Dus probeer het eerst daar eens.
Ook voor advies voor de kleinere klus wordt je hier deskundig en heel vriendelijk geholpen. Service is hier nog vanzelfsprekend!
Lokale ondernemer die alles biedt wat je nodig hebt voor een klus. De service is persoonlijk en vakkundig. Ik ben de megabouwmarkten uit de stad Utrecht gewend, maar zie geen reden om kilometers om te rijden als ik het in mijn eigen buurt kan krijgen.
Mooie en écht goede spullen, voor al het gereedschap zeer professioneel. Heel vriendelijk personeel. De prijzen zijn heel redelijk.
Heel veel keuze en je word goed geadviseerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid